• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

10:10

Užasne vesti! Mitrović se povredio, Piksi i Srbija strepe!

EPAIMAGES

Fudbal

Užasne vesti! Mitrović se povredio, Piksi i Srbija strepe!

Podeli vest

Najbolji napadač fudbalske reprezentacije Srbije i njegovog Al Hilala, Aleksandar Mitrović, zbog bola u kolenu neće biti u konkurenici za naredni meč svog tima. Navijači našeg nacionalnog tima i selektor Dragan Stojković moraće da strepe za stanje ubojitog golgetera pred meč sa Bugarskom (19. novembar) koji nam je od krucijalnog značaja u borbi za Evropsko prvenstvo.

Brige za Piksija, brige za Srbiju! Aleksandar Mitrović neće biti u konkurenciji za Al Hilala sa Al Fatehom u 12. kolu prvenstva Saudijske Arabije.

Naime, igrač koji diše za vratom Kristijanu Ronaldu na listi strelaca u tamošnjem prvenstvu, požalio se tokom treninga na bol u kolenu, a trener Žorž Žezus odlučio je da srpskog napadača oslobodi obaveza u prvenstvu, kako bi odradio detaljne lekarske preglede, piše portal  Arabfive.news.

U odličnoj je formi srpski napadač koji je pre tri dana odigrao poslednjih pola sata u osmini finala Kupa Saudijske Arabije protiv Al Hazema. Ušao je u igru pri rezultatu 1:0 i sa dva gola, u 79. i 83. minutu, postavio konačnih 3:0. Treba istaći i da je naš as drugi strelac lige sa osam pogodaka, a bolji od njega je samo Ronaldo sa 11 postignutih golova.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Inače, Al Hilal je najviše zahvaljujući Mitrogolu lider na tabeli i ima četiri boda više od najbližeg pratioca, Al Nasra za koji igra Portugalac Kristijano Ronaldo.

Još uvek se ne zna koliko je povreda ozbiljna i da li će Mitrović morati na duže bolovanje, pa i klub i selektor naše zemlje sa nestrpljenjem iščekuju lekarski izveštaj. Muke su i to što je rovit i nedovoljno spreman Dušan Vlahović (Juventus), a od napadača je još samo Petar Ratkov (Salcburg) na Piksijevom spisku.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Plaža Kopakabana poprište krvavog sukoba navijača!
Fudbal

Plaža Kopakabana poprište krvavog sukoba navijača!

Navijači Boka juniorsa doputovali su u Rio De Žaneiro kako bi podržali svoje fudbalere u finalnom meču Kopa Libertadoresa protiv Fluminensea, a dve grupe ultrasa su se našle i u krvavom sukobu na čuvenoj plaži Kopakabani u kojoj je učestvovala i policija.

03.11.2023

09:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...
OBRAČUN

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...

Bivši američki predsednik Donald Tramp proglašen je krivim za falsifikovanje dokumenata kako bi prikrio isplatu po*no zvezdi Stormi Denijels uoči izbora 2016. godine. Iako mu preti zatvorska kazna, mnogi osuđeni za slična dela dobijaju blaže, novčane ili uslovne kazne. U Kremlju nisu oduševljeni ovakvim razvojem događaja, kao ni neki drugi pojedinci i grupe kojima je bivši šef Bele kuće drag.

01.06.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31