• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

19:53

Manćini doveo zanimljivo pojačanje u Saudijsku Arabiju!

AP PHOTO

Fudbal

Manćini doveo zanimljivo pojačanje u Saudijsku Arabiju!

Podeli vest

Jaja Ture novi asistent legendarnog Italijana.

Izazvao je dolazak Roberta Manćinija na klupu reprezentacije Saudijske Arabije mnoge kontroverze. Fudbalski savez Italije sprema tužbu za bivšeg selektora, ali da se Manćini ne sekira previše potvrđeno je nedavno. 

Iskusni strateg uveliko radi na formiranju stručnog štaba koji će mu pomagati na Bliskom istoku, a danas je legendarni Jaja Ture predstavljen kao njegov prvi pomoćnik. Manćini je, tokom ere na klupi Mančester sitija, trenirao nekadašnjeg vezistu "građana" koji njegov poziv da se preseli u Rijad nije mogao da odbije. 

“Oduvek sam se ugledao na Roberta. Zato je prilika da radim sa njim i učim od njega – savršena. Kada me je Manćini pozvao i upitao da li bih došao kod njega u Saudijsku Arabiju za ovaj važan projekat, znao sam da je to pravi potez za mene. Iako je napuštanje Standarda bilo veoma teško. Prilika da radim u Saudijskom Arabiji je zapravo prvi put u mom životu da sam u većinski muslimanskoj zemlji što sam odvek želeo da uradim. Iako je vreme u Standardu bilo veoma kratko nosim pozitivne uspomene koje me nikada neće napustiti. Sada imam specijalnu vezu sa tim klubom”, poručio je Jaja Ture. 

Foto: EPAImages

 

Jaja Ture je nakon igračke karijere napravio kratku pauzu pre nego što je 2021. godine postao asistent u Olimpiku iz Donjetska. Radio je potom u Ahmatu iz Groznog i Totenhemu pre nego što je na poziv Karla Hefkensa ovog leta pojačao stručni štab Standarda iz Liježa. 

Sada je pred njim novo poglavlje, a mnogi se nadaju da će Jaja Ture pomoći reprezentaciji Saudijske Arabije da upiše prvu pobedu od dolaska Roberta Manćinija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija