• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2023

21:37

Lazetić uoči Frajburga: Radujemo se spektaklu, ne opterećujemo se rezultatom

Starsportphoto

Fudbal

Lazetić uoči Frajburga: Radujemo se spektaklu, ne opterećujemo se rezultatom

Podeli vest

Fudbaleri TSC sutra uveče nastavljaju svoju evropsku borbu.

Srpski vicešampion od 21 čas gostuje nemačkom Frajburgu u okviru 4. kola Lige Evrope. 

Ekipa iz Bačke Topole u prošlom kolu izgubila je od bundesligaša sa 3:1 na svom terenu, pa će sada pokušati da izbegne novi poraz. TSC je  trenutno poslednji u A grupi sa jednim osvojenim bodom, vodeći je Vest Hem sa šest poena, koliko ima i Frajburg, dok Olimpijakos ima četiri. 

Strateg Topolčana Žarko Lazetić istakao je da će ekipa dati sve od sebe, ali da se ne opterećuje rezultatom, kao i da su mu mnogo bitniji stav, motiv i prikazana igra na terenu.

- Došli smo u super raspoloženju, još kada vidimo uslove i stadion radujemo se spektaklu protiv izvanredne ekipe. Imamo ambicije kao pred svaku utakmicu i poučeni iskustvom iz prošle utakmice sa njima, da ćemo sve od sebe, da budemo hrabri i organizovani i da dođemo do povoljnog rezultata za nas. Najvažniji jeste na kraju rezultat, ali meni je važnije od toga da li smo tim, kako pariramo i koliko se držimo na terenu onoga što želimo da radimo - rekao je Lazetić, a prenosi Mocartsport.

Foto: AP PHOTO

Fudbaleri TSC u prošlom meču protiv Frajburga

Trener TSC posebno naglašava sjajnu odbranu nemačke ekipe. 

- Frajburg je sjajan tim i po mom mišljenju od tri protivnika u grupi i timski najorganizovaniji. Da li je to vrednost igrača ili kako se to meri, ne znam, ali oni u pripremi utakmice mnogo manje prostora nude defanzivno. Očekujem ih i sutra da će biti agresivni, stajati visoko i da će želeti da se nadigravaju. Spremni smo na sve faze igre. Probaćemo posle oduzetih lopti neku tranziciju, protiv Frajburga je to jako teško. Pokazujemo iz utakmice u utakmicu neki napredak. Takmičićemo se za dobar rezultat pa ćemo da vidimo koliko će to biti dobro - zaključio je Lazetić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15