• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2023

17:50

Mitrović rešeta, ni sudija mu ne može ništa! Novi gol Srbina u Al Hilalu! (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Mitrović rešeta, ni sudija mu ne može ništa! Novi gol Srbina u Al Hilalu! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski reprezentativac dva puta matirao rivala, priznat samo jedan gol.

Mnogi su pomislili da će karijera Aleksandra Mitrovića krenuti u pogrešnom smeru nakon što je srpski reprezentativac letos dres Fulama zamenio za opremu Al Hilala. Ipak, snažni golgeter rešeta mreže i u Saudijskoj Arabiji, a tako je bilo i danas. 

Mitrović je u 38. minutu ponovo pokazao svoj napadački instinkt. Nakon lošeg centaršuta srpski reprezentativa najbolje se snašao u kaznenom prostoru, skočio bolje od svog čuvara i matirao golmana Al-Tavona. 

 

 

Nažalost, nakon dugog većanja iz VAR sobe poziv je dobio glavni arbitar koji je takođe pregledao snimak i potom poništio gol Aleksandra Mitrovića zbog faula. Do kraja poluvremena mreže su u Rijadu mirovale. 

Delovalo je da golova večeras neće biti, a onda je ponovo zasijao Mitrović! Srpski reprezentativac sjajno se snašao u kaznenom prostoru rivala nakon slobodnog udarca i ponovo glavom zatresao mrežu Al Tavona.

Srpski napadač je u dosadašnjem delu sezone postigao devet golova i upisao dve asistencije u saudijskoj Premijer ligi. Jedini bolji od njega je Kristijano Ronaldo koji je 12 puta bio strelac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija