• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

03.04.2024

10:30

Naša pobeda je posvećena Mitru! Ceo tim stao uz Srbina

AP/Photo

Fudbal

Naša pobeda je posvećena Mitru! Ceo tim stao uz Srbina

Podeli vest

Fudbaleri Al Hilala savladali su Al Ahdud sa 3:0 bez povređenog najboljeg strelca Aleksandra Mitrovića, a čuveni trener Žorž Žezus upravio je njemu posvetio veliku pobedu.

Lider prvenstva Saudijske Arabije nije imao poteškoća sa 15-plasiranim timom, koji je samo dva boda iznad zone ispadanja.

Golovima Al Šehrija, Malkoma i Davsarija pitanje pobednika ni jednog trenutka nije dovođeno u pitanje, iako je najbolji strelac prvenstva bio van stroja zbog povrede zadnje lože.

Trener Al Hilala Žorž Žezus posvetio je pobedu reprezentativcu Srbije i poželeo mu brz povratak na teren.

- Ova pobeda je od čitavog tima posvećena Mitroviću. Želim mu brz oporavak. Klub je sa njim i njegova snaga u ovim trenucima samo nam daje dodatni motiv - rekao je Portugalac.

Foto: EPA

Žorž Žezus

Podsećamo, golgeter iz Smedereva se tokom derbija Rijada sa Al Šababom srušio na travu i uz bolnu grimasu napustio teren. Kasnije je saopšteno da je doživeo povredu zadnje lože zbog koje će pauzirati oko šest nedelja, a pod znakom pitanja je i njegovo učešće na Evropskom prvenstvu (14. jul - 14. jul).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija