• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.04.2024

08:39

Moja mačka može da trenira Novaka! Urbenesna izjava Amerikanca

Tanjug/AP

Novak Đoković

Moja mačka može da trenira Novaka! Urbenesna izjava Amerikanca

Podeli vest

Endi Rodik, nekada najbolji teniser sveta, sve je nasmejao kada su ga pitali ko bi mogao da bude sledeći trener Novaka Đokovića.

Prvi teniser sveta pre nekoliko dana je raskinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem, rekao je da još ne zna ko će mu biti novi trener, mada trenutno radi sa Nenadom Zimonjićem. Ali, svetski mediji, teniseri, bivši igrači mu traže trenera, pa se potrazi pridružio Endi Rodik.

Urnebesna reakcija Amerikanca je sve nasmejala. Mada, nije daleko od istine, Nole ima 24 grend slem titule, osvojio je skoro sve, 419 nedelja je prvi na ATP listi, podigao je tenis na novi nivo, ljudi uče od njega.

- To je već čudno postavljeno pitanje - da li mu je potreban trener? Mislim da bi moja mačka mogla da ga trenira i da uradi prilično dobar posao, verovatno da dobije gomilu mečeva - rekao je Rodik u sopstvenom podkastu. 

 

Foto: EPA Images

Endi Rodik ima trenera za Novaka Đokovića, svoju mačku

 

Amerikanac smatra da je idealan kandidat Marijan Vajda, bivši trener našeg tenisera. 

- Moj um se automatski okreće Marijanu Vajdi, jer to je tip koji je unutra, a onda izlazi i onda se ponekad vraća. Izgleda kao ova dosledna polisa osiguranja. On je, više nego bilo ko drugi, pomogao da se Novak razvije i da ga pretvori u osobu, a ne samo da prati druge uspehe - opet je slikovit bio Rodik, koji je pre nekoliko godina objasnio da Nole lomi rivale tako što im prvo uzme noge, pa dušu.

 

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

 

Smatra Endi da Nole ne želi da eksperimentiše pre Rolan Garosa i Vimbldona.

- Stvar je u tome da on ima 36 godina. Mislim da biste želeli nekoga, mislim da ne biste radili probnu vožnju pre Rolan Garosa i Vimbldona - rekao je Rodik i pomenuo Nemca Borisa Bekera, koji je takođe bio trener najboljem teniseru ikada, od 2013. do 2016. godine i to sa mnogo uspeha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija