• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

28.03.2024

20:25

Rodik šokiran Noletovom odlukom! Ne bi me iznenadilo da vrati Vajdu ili Bekera

EPA Images

Tenis

Rodik šokiran Noletovom odlukom! Ne bi me iznenadilo da vrati Vajdu ili Bekera

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sve je iznenadio odlukom da prekine saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem, a šokiran je ostao i Endi Rodik.

Bivši američki teniser priznao je da nije očekivao ovakav potez srpskog asa. Novak je posle skoro pet godina zajedničkog rada odlučio da završi saradnju sa Hrvatom

Rodik ističe da ga je posebno iznenadio što je vest došla usred sezone.

- Bio sam iznenađen. Ne prave se takvi potezi u martu i aprilu. Mora da je bilo iznenađenje za obojicu. Mora da je bilo nešto što je uticalo da se to uradi usred sezone - rekao je Rodik u razgovoru za "Tennis channel".

Foto: epaimages

Goran Ivanišević i Novak Đoković završili saradnju

Nekadašnji teniski broj jedan primetio je da je Đoković odlaskom Ivaniševića promenio gotovo ceo stručni štab, pošto je prošle godine završio saradnju i sa menadžerom Edoardom Artaldijem i njegovom partnerkom Elenom Kapelaro. 

- Đoković je promenio skoro ceo tim, menadžment, sada je otišao i Ivanišević - dodao je Amerikanac.

Foto: EPA Images

Vajda i Đoković bi ponovo mogli da sarađuju

Teniski svet već uveliko spekuliše ko bi mogao da nasledi Ivaniševića, a Rodik kaže da ga ne bi iznenadilo da Novak vrati Slovaka Marjana Vajdu ili Nemca Borisa Bekera. 

- Radoznao sam da vidim šta će biti naredni potez. Čini se da nekako uvek završi sa Marjanom Vajdom kada se ovako nešto desi. Već je bilo nekoliko puta. Ne bi me šokiralo i da vidim opet Bekera u razgovorima o tome. Mislim da će to biti neko kog poznaje. Teško m je da zamislim da neko u 37. godini kreće po sasvim novom scenariju. Kao što prolazi kroz kritičan proces, mora da poznaje nekoga - zaključio je Rodik. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija