• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

22:51

Junajted kupuje svog dželata sa "Parkena"! Švedski biser na meti "crvenih đavola"

Tanjug/AP

Fudbal

Junajted kupuje svog dželata sa "Parkena"! Švedski biser na meti "crvenih đavola"

Podeli vest

Mladi fudbaler Kopenhagena Runi Bardži mogao bi već u januaru naredne godine da pojača Mančester junajted, prenose britanski mediji.

Bardži će u sredu da napuni 18 godina, a poslednjih nekoliko sezona blista u Kopenhagenu. On je za danski klub odigrao 57 utakmica i postigao je 15 golova.

Bardži je rođen u Kuvajtu, a do sada je nastupao za mlade reprezentacije Švedske. On je prošle nedelje zablistao na meču Lige šampiona protiv Mančester junajteda, pošto je u 87. minutu doneo pobedu Kopenhagenu (4:3).

Foto: Tanjug/AP

 

Britanski mediji navode da obeštećenje za mladog fudbalera iznosi oko 15 miliona evra, a nova uprava Mančester junajteda želi da Bardži bude prvo pojačanje engleskog kluba u zimskom prelaznom roku.

Takođe, navodi se da levonogi krilni napadač ima izuzetnu tehniku i brzinu. On je zainteresovan da nastavi karijeru u Premijer ligi.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija