• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2023

07:27

Đavo je živ! Konačno, Luka Jović opčinio Italijane

Tanjug/AP

Fudbal

Đavo je živ! Konačno, Luka Jović opčinio Italijane

Podeli vest

Milanska "Gazeta delo sport“ proglasila je Luku Jovića igračem meča 14. kola Serije A.

Italijanu su Srbinu posvetili naslovnu stranu nakon što je Luka Jović postigao gol i upisao asistenciju u pobedi nad Frozinoneom (3:1) i bio najzaslužniji za trijumf Milana. 

"Đavo je živ“, pišu Italijanu posle spektakularne partije srpskog reprezntativca u desetom ovosezonskom meču. 


Luka Jović je baš dugo čekao na to da zatrese mrežu, ovo mu je prvi klupski pogodak nakon 190 dana, što je više od šest meseci. Konačno, posle svih kritika došlo je vreme za pohvale, koje će, nadamo se podići samopouzdanje našem napadaču.

Oglasio se i trener fudbalera Milana Stefano Pioli, kaže da srpski fudbaler poseduje veliki kvalitet.

Foto: Tanjug/AP

 

 

- I dalje mislim da Jović ima veliki kvalitet. Na mnogo je boljem fizičkom nivou sad nego što je to bio slučaj prošlog meseca ili pre 90 dana. Znamo da je imao probleme na startu sezone. Pokušavam da ga ohrabrim svakog dana. Ima kvalitet za velika dela, zato mora više i mora od sebe da traži više. Sa Žiruom ili bez njega.. Nadam se da će mu gol i asistencija dati potrebno samopouzdanje. On je neko ko može da nam ponudi određena rešenja, zna kako da postigne gol. On je kompletan napadač. Najvažnije je da se sada fizički oseća bolje. Na početku sezone imao svojih problema, sada je bolje - rekao je Pioli, a prenosi Gazeta delo Sport.

 

Veruje trener Milana da će 25-godišnji Jović biti veliko pojačanje za Milan, veruje da su pred Srbinom bolji dani.

- Mislim da može da pojača intenzitet još više, ali je bio dobar u posedu i kad smo ulazili u šesnaesterac. Ubeđen sam da može da bude veliki igrač za naš klub -  zaključio je trener "rosonera".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija