• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

17:11

Lazetić napušta TSC? Ruski velikan došao po trenera Topolčana

Starsportphoto

Fudbal

Lazetić napušta TSC? Ruski velikan došao po trenera Topolčana

Podeli vest

Soči u srpskom treneru vidi slamku spasa!

Uspeo je Žarko Lazetić prošle sezone ono što dugo godina nikom nije pošlo za rukom. TSC je sezonu završio kao drugi, razdvojio Crvenu zvezdu i Partizan, a Toplčani su sa sjajnim igrama nastavili i ove takmičarske godine. 

Nedavno je TSC u Humskoj savladao Partizan, iako u Ligi Evrope ima samo jedan bod, sastav sa severa Srbije ostavio je dobar utisak na međunarodnoj sceni zbog čega je Žarko Lazetić postao "tražena roba" širom Evrope. Kako prenosi ruski "Čempionat" srpski trener prvi je kandidat za novog trenera Sočija, a isti izvor dodaje da su pregovori dve strane u toku. 

Šuškalo se i pre nekoliko meseci da je Lazetić na meti Sočija, ali do dogovora nije došlo. Ipak, do preokreta bi moglo da dođe sada budući da je tamošnji velikan zakucan za dno tabele i u Lazetiću vide čoveka koji bi mogao da donese preporod. 

Foto: Starsportphoto©

 

Razlog za to je jasan - TSC igra atraktivan i napadački fudbal, a Lazetić je, bez velike zvezde u timu, napravio pravu armiju na terenu. 

U Rusiji će do kraja 2023. godine biti odigrano još jedno kolo, a onda sledi duga zimska pauza. Biće to šansa za čelnike Sočija da nastave pregovore sa Lazetićem i ubede ga da nakon dve sezone napusti kormilo TSC-a. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija