• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.12.2023

17:11

Klop pobesneo na novinara: Meni ništa nije smešno

ap photo

Fudbal

Klop pobesneo na novinara: Meni ništa nije smešno

Podeli vest

Menadžer Liverpula Jirgen Klop naljutio se na novinara koji je prokomentarisao termin naredne utakmice "redsa".

Liverpul je sinoć gostovao Šefildu, a već u subotu od 13.30 časova igra protiv Kristal palasa. Na konstataciju novinara da mu je to omiljeni termin, ocenio je da ovaj ne zna šta priča i da nije lepo da se šali na taj račun.

Foto: Tanjug/AP

 

- To je stvarno super, da se šalimo na taj račun. Mi sada idemo kući i ne znam kada ćemo doći, oko jedan ili dva ujutro, a do sledeće utakmice ćemo možda imati dva treninga da se oporavimo i onda moramo da igramo opet. Valjda je to u redu jer i Kristal palas igra večeras. Svestan sam da vi ne razumete o čemu pričam iako radite u fudbalu i ne znam zašto bih se onda trudio da ponovo sve objasnim. Ako se šalite zbog toga, onda ste potpuni ignoranti, ali najvažnije je da je fudbal zabava - ironično je odgovorio Klop. 

Novinar se potom izvinio i istakao da mu nije bila namera nikog da uvredi, ali Klop nije imao razumevanja. 

- Sve je u redu. Vi možete da kažete šta god želite, ali ja ne mogu da kažem šta želim, jer bi to na kraju bilo dosta drugačije - zaključio je Klop. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija