• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.12.2023

15:44

Klop se ovih dana samo svađa: A da mi ostavite štopera ispod jelke?

EPAIMAGES

Fudbal

Klop se ovih dana samo svađa: A da mi ostavite štopera ispod jelke?

Podeli vest

Nećemo dovesti štopera, osim ako nam ga neko ostavi ispod jelke i kaže da možemo da ga koristimo koliko želimo, poručio je menadžer Liverpula Jirgen Klop.

On je u najavi utakmice sa Kristal palasom koja će biti odigrana sutra od 13.30 časova pomenuo da mu se igrač Džoel Matip povredio i prognoze su da će odsustvovati nekoliko meseci. Na to ga je neko od novinara upitao da li planira da kupi novog štopera. Klop se jako naljutio i bio je vrlo ironičan sa odgovorom.

Foto: reuters

 

- Ne živimo u nekom čarobnom svetu u kojem možemo da angažujemo štopera svetske klase dok drugi ne ozdravi i ne bude spreman. Jedino da nam ga neko ostavi ispod jelke i kaže da možemo da ga koristimo koliko želimo - poručio je Klop.

On je zatim raspalio vatru po prisutnima, objašnjavajućio da nije lako naći ni štopera svetske klase koji je na tržištu, a ni novac za njegov angažman. 

- Već osam godina ne mogu da shvatim zašto me ispitujete istu stvar. Stalno govorite o transferima, kao da je to najjednostavnije na svetu. Potrebno je pronaći igrača, zatim novac za njega, a pričate kao da ga imamo u neograničenim količinama. Tako govore mediji, navijači...ma svi. Razme li neko da sve košta, a da igrač mora da bude vrhunski? Možete li mi reći koji klub prodaje top štopera? Ne bilo kakvog, nego najboljeg, jer samo takav može da igra za Liverpul. Sada ih imamo četvoricu i nije nam potreban peti - zaključio je Klop. 

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija