• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2023

22:50

Ništa od Samardžićeve osvete! Inter nemilosrdno gazi u Seriji A! (VIDEO)

EPA

Fudbal

Ništa od Samardžićeve osvete! Inter nemilosrdno gazi u Seriji A! (VIDEO)

Podeli vest

Vicešampion Evrope surov u italijanskom prvenstvu!

Najavljivali su iz Udinezea čudo u Milanu, ali pravo je čudo što su primili samo četiri pogotka! Aktuelni vicešampion Evrope, Inter iz Milana, deklasirao je ekipu iz Udina sa 4:0 (3:0) u utakmici 15. kola Serije A i tako još jednom potvrdio da je u ovom momentu najozbiljniji kandidat za "skudeto" na kraju sezone.

Foto: EPA

 

 

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić odigrao je do 62. minuta, kada je zamenjen, ali ni on ništa nije mogao vrlo raspoloženom domaćinu na "Meaci". Inter je poveo u 37. minutu pogotkom Hakana Čalhanoglua iz penala, pet minuta kasnije Federiko Dimarko je sjajnim golom povisio na 2:0, da bi već do poluvremena bilo 3:0, nakon pogotka Markusa Tirama u 44. minutu.

Praktično, meč je već bio rešen. U drugom poluvremenu opao je tempo, štedeli su se domaći za utakmicu Lige šampiona protiv Real Sosijedada, ali su do kraja postigli još jedan pogodak. Reč je o remek delu Lautara Martineza, koji je u 84. minutu zapečatio sudbinu "zebri".

I to na sjajan način.

Podsetimo, u najavi meča, vezista Udinezea Lazar Samardžić nije skrivao da ima poseban motiv da iznenadi "nero-azure". Srpski fudbaler letos je bio nadomak prelaska u Inter, ali mu je transfer propao, što je razljutilo i Lazara i njegovog oca.

Nije skrivao Srbin da želi osvetu.

Foto: profimedia

 

 

Biće to poseban meč za mene. Mnogo toga se pričalo ove godine, pa zbog svega želim da pružim 100 odsto sebe protiv Inter. U stvari i više od toga, jer su oni jedan od najboljih timova u Italiji. Zato ću pružiti 200 odsto od sebe - govorio je Samardžić.

Međutim, od Lazareve osvete nije bilo ništa, Inter je ipak prejak u ovom trenutku. Milanski gigant trijumfom se vratio na prvo mesto i trenutno je najozbiljniji kandidat da bude prvak Italije.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija