• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2023

23:52

Navijači mu spremaju "toplu dobrodošlicu", a Samardžić ih još više zapalio: Želim da dam 200 odsto protiv Intera!

EPAIMAGES

Fudbal

Navijači mu spremaju "toplu dobrodošlicu", a Samardžić ih još više zapalio: Želim da dam 200 odsto protiv Intera!

Podeli vest

Bilo je mnogo priča oko mog transfera u Inter, zbog toga želim da dam sve od sebe, rekao je srpski reprezentativac.

Bio je Lazar Samardžić letos na pragu velikog transfera u Inter, ali je čitav posao propao nakon lekarskog pregleda. Sve je bilo dogovoreno, a onda je, kako su tvrdili mediji u Italiji, na scenu stupio otac srpskog reprezentativca - Mladen, i uspeo da pokvari dolazak sinu na stadion "Đuzepe Meacu". 

Mladen Samardžić tražio je drugačije uslove, odnosno, veći platu za svog sina što su u Interu odbili i posao je propao. Zbog toga, italijanski mediji ističu da će reprezentativac Srbije sutra, kada njegov Udineze bude gostovao Interu, dobiti "toplu dobrodošlicu". 

Ni Lazar Samardžić nije želeo da popravi svoj položaj kod navijača, naprotiv, na konferenciji za medije istakao je da ima želju da da 200 odsto protiv svojih nesuđenih saigrača. 

- Bilo je mnogo priče ove sezone oko toga, ali na kraju želim da pružim 100% protiv Intera, kao što pružam protiv svakog tima. Ustvari, protiv Intera želim dati 200% jer igramo protiv jednog od najjačih timova u Italiji - rekao je Samardžić pred meč sa Interom. 

Foto: Starsportphoto

 

Samardžić je dogovorio pozajmicu sa Interom, "neroazuri" su se obavezali da Udinezeu plate 4.500.000 evra, a u slučaju da srpski reprezenativac ispuni očekivanja na račun kluba iz Udina stiglo bi još 16.000.000 evropskih novčanica.

Lazar Samardžić je obavio lekarske preglede 11. avgusta, a sutradan je u klubu trebalo da se pojavi agent igrača Rafaela Pimienta kako bi definisala uslove saradnje igrača i kluba. Ipak, pojavio se Mladen Samardžić i uspeo sve da uprska. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija