• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2023

20:05

Siti žestoko oslabljen stiže u Beograd! Holand propušta Zvezdu

EPA Images

Fudbal

Siti žestoko oslabljen stiže u Beograd! Holand propušta Zvezdu

Podeli vest

Fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) propustiće predstojeći duel sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

Aktuelni prvak Evrope u sredu 13. decembra stiže na "Marakanu" u okviru poslednjeg šestog kola elitnog takmičenja, ali bez prve zvezde tima. 

Holand je propustio današnji duel protiv Lutona u kojem su "građani" slavili posle preokreta sa 2:1. Trener Sitija Pep Gvardiola posle meča otkrio je da norveški golgeter povredio stopalo i da ga očekuje kraća pauza. Holand se povredio na meču protiv Aston Vile u prošlom kolu. 

Španski stručnjak očekuje da Holand bude spreman za prvu utakmicu na Svetskom klupskom prvenstvu, odnosno za 19. decembra kada bi Siti trebalo da igra u polufinalu takmičenja. 

Gvardiola je otkrio da Norvežanin nije zaradio ozbiljnu povredu.

- Dan posle utakmice protiv Aston Vile nije mogao da hoda normalno. U subotu sam pričao sa njim i rekao mi je da se oseća mnogo bolje, da može da hoda i da ga ne boli. Zato ćemo da vidimo, dan za danom, kako se situacija bude razvijala. On je važan za naš klub, to je sigurno. Nadamo se da će biti spreman za Svetsko klupsko prvenstvo - poručio je Gvardiola. 

Aktuelni evropski šampion još ranije je obezbedio prolaz u nokaut fazu Lige šampiona, pošto je ostvario svih pet pobega u G grupi, dok je Zvezda poslednja sa samo jednim osvojenim bodom. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija