• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2023

23:08

Ubrzali proces! Liverpul juri novog štopera

EPAIMAGES

Fudbal

Ubrzali proces! Liverpul juri novog štopera

Podeli vest

Liverpul bi mogao da ubrza svoje planove za potpisivanje novog centralnog beka zbog povrede kolena Džoela Matipa.

Redsi su već planirali da sledećeg leta dovedu još jednog štopera, a među igračima koji su skautirani prethodnih meseci bili su Gonkalo Inasio, Lukas Beraldo, Pjero Hinkapi, Niko Šloterbek i Artur Tejt.

Ali Matipova nedavna povreda zbog kojeg će pauzirati verovatno do krajado kraja sezone, upravu Liverpula i Jirgena Klopa je nateralo da razmišljaju o pojačanju.

Liverpul smatra da bi se u januaru mogao sklopiti dogovor sa centralnim bekom Bajera iz Leverkuzena Džonatanom Tahom.

Foto: profimedia

DŽonatan Tah

 

Volfsburgov igrač Maksens Lakroa i Žan-Kler Todibo iz Nice, za koga je zainteresovan Mančester junajted, dve su druge potencijalno pristupačne opcije za Liverpul.

Videćemo šta će se stvarno desiti i ko će pojačati slavni klub sa "Enfilda".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija