• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2023

07:24

Zapaliću se, ubiću se... Navijači očajni, Paunović napustio Čivas!

profimedia

Fudbal

Zapaliću se, ubiću se... Navijači očajni, Paunović napustio Čivas!

Podeli vest

Veljko Paunović više nije trener Čivasa, oprostio se od kluba i od navijača, koji žale zbog odlaska srpskog trenera.

Odluka je doneta sporazumno nakon eliminacije Čivasa u četvrtfinalu meksičke Aperture. Srpski trenerski stručnjak emotivno se oprostio od kluba i navijača.

"Nije lako, teško mi je zbog rastanka.Voleo bih da zagrlim svakog od 40 miliona navijača, da mu se lično zahvalim i zato im posvećujem ovo pismo. Budite uvereni da sam danas više nego ikad jedan od Čivas braće, uvek ću biti vaš navijač. Hvala vam na pesmi, podršci ovim momcima, što ste bili porodica tokom ove dve sezone. Nikada vas neću zaboraviti. Večno ću vam biti zahvalan i nosiću vas u srcu. Uvek sam smatrao da ciklus mora da se zatvori na vreme. Zbog toga sam posle četvrtfinala napravio analizu i shvatio da je vreme da zajedno zatvorimo poglavlje naše istorije, pa sam obavestio klub", poručio je navijačima Veljko Paunović, koji je pozvao i članove klupskog osoblja kako bi se oprostio od njih i zahvalio im se na svemu što su uradili za njega i ekipu. 

Navijači Čivasa tužni su i utučeni zbog odlaska Veljka Paunovića, pa se na društvenim mrežama opraštaju od srpskog trenera: "Nemoguće je nezaplakati", "Hvalati, volim te", "Uvek ćemo te voleti", "Srećno", "Poštovanje gospodine Paunoviću", "Gvadalahara će uvek biti vaš dom", "ne zaslužuju te"... Bilo je i nekih dramatičnih poruka navijača, da će se ubiti, zapaliti...

 

 

 

 

 

 

 

 

I Čivas se oprostio od srpskog trenera.

"Cenimo profesionalizam koji je Pauno pokazao tokom svog boravka na klupi crveno-belih, vremena u kojem je pomogao timu da održi kvalitet u nacionalnom šampionatu, pošto se Čivas direktno kvalifikovao za Ligvilu na dva turnira pod njegovom komandom i na prvom je igrao u finalu. Želimo da odamo priznanje za trud i zalaganje srpskog trenera tokom njegovog rukovođenja, sa posebnim akcentom na unapređenje igrača iz našeg pogona, što se odrazilo na nekoliko debija i njihov kontinuitet u prvom timu. Veljku Paunoviću želimo uspeh u narednim projektima", poručili su iz kluba, a mediji su preneli  da će Paunovića zameniti nekadašnji fudbaler Real Madrida, Fernado Gago.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija