• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

22.12.2023

17:06

Sa Strahinjom Pavlovićem u rodnom mestu! Ponos Šapca oduševio sugrađane (FOTO GALERIJA)

Starsportphoto

Fudbal

Sa Strahinjom Pavlovićem u rodnom mestu! Ponos Šapca oduševio sugrađane (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Sa Strahinjom Pavlovićem, fudbalskim reprezentativcem Srbije, posetili smo njegovu Osnovnu školu "Laza K. Lazarević" u rodnom Šapcu!

Strahinja Pavlović (22), jedan od najboljih odbrambenih srpskih fudbalera, seniorski reprezentativac i igrač Salcburga, praznične dane provodi u svom rodnom Šapcu.

Pavlović je miljenik navijača, a posebno njegovih Šapčana, pa ne čudi što je samo jedan izlazak u grad i šetnja gradskom ulicom potrajala nekoliko sati - svi žele da ga pozdrave i čestitaju na plasmanu na Evropsko prvenstvo 2024. sa Srbijom.

Strahinja je posetio i svoju Osnovnu školu "Laza K. Lazarević", odneo poklone đacima, a u susretu s njima, učiteljicom i svojim bivšim nastavnicima, podsetio se školskih dana.

-  Presrećan sam i kad samo nekoliko dana ugrabim da dođem kući i vidim svoj narod. Sezona je bila naporna, ali sam zadovoljan igrom Salcburga u Ligi šampiona, a s reprezentacijom nije moglo bolje! Zato mi posebno prija da radost podelim i sa mojim sugrađanima, za koje znam da su uvek uz mene - kaže Strahinja.

U to se mogao uveriti i na samom ulazu u svoju nekadašnju školu, za koju je igrao svoje prve utakmice, gde su ga dočekali đaci uz gromoglasan aplauz od nekoliko minuta.

- Kad vidim njih, sećam se kako sam ja kao klinac maštao da jednog dana budem profesionalni fudbaler. Važno je imati želju, ali i škola je, uz podršku porodice, važna za svakog sportistu. Ne mogu da opišem rečima koliko sam oduševljen dočekom. Hvala vam i daću sve od sebe da budete i dalje ponosni na mene i da imate prilike da se radujete. Učite, jer je i škola važna - kaže Strahinja koji je za buduće šampione doneo pune džakove fudbalskih lopti i slatkiše, a školi na poklon i svoj dres sa brojem dva.

Posebno emotivan susret bio je sa učiteljicom Natašom Marović, bivšim razrednim starešinom Nikolom Tanasićem, a direktor Milan Blagojević je s ponosom istakao da je ovu školu pohađao i reprezentativac Saša Lukić.

- Nema utakmice koje ne pratimo i ne navijamo za njih. To su sjajni momci, odlični sportisti i pre svega dobri ljudi. Obojica se uvek sete svoje škole, dođu, obavezno donesu poklone. Svaka čast i puno sreće, Strahinja - zahvalio mu se u ime kolektiva direktor Blagojević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija