• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2023

13:36

Milojević progovorio o Borjanu i željama! Evo šta je rekao nakon povratka!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milojević progovorio o Borjanu i željama! Evo šta je rekao nakon povratka!

Podeli vest

Vratio se srpski fudbalski stručnjak Vladan Milojević u Crvenu zvezdu, a na konferenciji za medije poručio je da je u kontaktu sa bivšim igračima i da neke želje nije realno ostvariti.

Izraelac Barak Bahar nije ispunio očekivanja u prvom delu sezone na klupi aktuelnog srpskog šampiona, pa je rukovodstvo Crvene zvezde odmah nakon poraza u 171. večitom derbiju odlučilo da ga smeni.

Iste večeri dogovoreno je da poverenje ponovo bude dato Vladanu Milojeviću, koji se obratio javnosti na konferenciji za medije održanoj na "Marakani", a dočekan je aplauzima.

Upitan je Milojević da li će vratiti nekadašnjeg kapitena Milana Borjana i da li je u kontaktu sa igračima koje je predvodio kada je sedeo na klupi.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

- Inače sam ja kontaktu sa svim igračima, svi su mi poželeli da dođem, a onda i sreću! Ne treba žaliti za prošlim vremenima, ne treba gledati u prošlost. Ne treba potencirati to, a svaki igrač je dobrodošao, od ponedeljka krećemo intenzivije da radimo o tome,da vidimo šta je najbolje.

Nije dao popularni Miloje konkretan odgovor.

- Tu je prelazni rok koji je uvek živ. Neki put kada imate želje možda i nije ralno. Videćemo, imamo dovoljno vremena.

Nadovezao se Milojević i na to da li će želeti nove igrače, jer su Barakau Baharu ispunjene njegove želje.

- Ne fukcionišem tako. Obično ja ispunjavam želje direktoru. Šalim se, kažem, pričaćemo od ponedeljka šta je najbolje za klub. Prioritet je uvek Crvena zvezda.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Novinare je zanimalo da li će se čuti sa Barakom Baharom i ko će biti u stručnom štabu.

- Nisam imao komunikaciju sa trenerom, ako budem imao priliku popričaću, zašto da ne. Nebojša Milošević, veliki zvezdaš koji je bio i ranije sa mnom, za ficičku spremu Ivan Vučetić, a za analitiku Bojan Ofenbaher. Ne mogu sve sam, oni su mi od velik pomoći - rekao je između ostalog Vladan Milojević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija