• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2023

13:05

Italija bruji o Luki! Jović završio na naslovnoj strani i dobio novi nadimak (FOTO)

profimedia

Fudbal

Italija bruji o Luki! Jović završio na naslovnoj strani i dobio novi nadimak (FOTO)

Podeli vest

Srpski napadač izgleda prevazišao krizu forme sa početka sezone.

Italija ponovo bruji o Luki Joviću (26), ali ovog puta, za razliku od pre par meseci, pljušte pohvale na njegov račun!

Srpski napadač sinoć je u sudijskoj nadoknadi spasio Milan poraza od ekipe Salernitane, pošto je efektnim pogotkom postavio konačnih 2:2 (1:1). Bio je to treći pogodak povremenog reprezentativca Srbije u kratkom vremenskom periodu, pošto je prethodno pogađao protiv Frozinonea i Atalante.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Njegovo još jedno dobro izdanje bilo je povod italijanskim medijima da se raspišu o njemu, pa je tako završio na naslovnoj strani najpoznatijeg sportskog lista "Gazete delo Sport".

Popularni list, jedan od najpriznatijih u Evropi, Joviću je dao novi nadimak - "Đavolčić", kako glasi i glavna najava na naslovnoj strani. Dalje se navodi da je Luka "spasio Piolija sigurnog otkaza", pošto bi klub najverovatnije smenio temperamentnog stručnjaka da je izgubio od poslednjeplasiranog tima Serije A.

Milan je ostao na trećem mestu na tabeli italijanskog prvenstva, ali trenutno je jako daleko od borbe za titulu, pošto gradski rival Inter ima čak osam bodova više, uz utakmicu manje.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija