• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2023

18:06

Ovo je kao san! Oglasio se mladi Srbin koji je oduševio navijače Milana!

profimedia

Fudbal

Ovo je kao san! Oglasio se mladi Srbin koji je oduševio navijače Milana!

Podeli vest

Srpski tinejdžer Jan-Karlo Simić (18), sabrao je utiske za italijanske medije posle bajkovitog debija za "rosonere" protiv Monce gde je postigao gol u pobedi svog tima rezultatom 3:0.

Simić je u igru ušao u 23. minutu, a u 40. postigao gol prvenac za klub, za 2:0, tako postao treći najmlađi strelac Milana u poslednjih 30 godina.

Momak rođen pre 18 godina i 299 dana u Štutgartu ispunio je dečačke snove, a nakon meča nije krio emocije.

- Ovo je kao san i srećan sam zbog toga što sam pomogao ekipi. Lepo zaista, ovo je san svakog dečaka, ali sam i srećan zbog ekipe. Želeli smo da pobedimo a još je bolji osećaj jer sam bio strelac - bili su njegovi prvi utisci.

Simić je bio planiran da počne meč prethodnog kola sa Frosinoneom usled povreda udarnih defanzivaca, ipak debitovao je protiv Monce.

Foto: profimedia

 

 

- Saigrači su mi mnogo pomogli, kao i trener, članovi stručnog štaba. Rekli su mi još prošle nedelje da budem spreman jer bi mogao da zaigram svakog časa. Trenirao sam jako i sada sam srećan zbog debija. To što sam dao gol me dodatno čini srećnim, nastaviću da radim kao i do sada. Trener mi je rekao da budem spreman, da ću zaigrati, tako da sam bio spreman. Kada mi je rekao da ulazim, bio sam spreman, imao sam pravi pristup. Posle gola, nisam osetio ništa, nisam čak ni čuo navijače koji su klicali moje ime. Posle gola, bio sam fokusiran jedino na utakmicu i na to da Monca ne postigne gol - dodao je Simić.

Gol je posvetio svojim roditeljima.

- Oni su mi uvek pomagali da imam pravi mentalitet. Porodica je najvažnije stvar za igrača. Oni ti kažu sve u lice. Srećan sam, i oni su takođe, i zahvalan sam im na svemu. Bilo je i teških trenutaka ali su oni uvek bili uz mene, bili mi podrška, motivisali me i terali da radim još jače  - završio je mladi reprezentativac Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)
Live TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)

Šta smera NATO u Republici Srpskoj? Engleski lord Mark Lankaster sastavio je izveštaj o tome kakvi su planovi i interesi NATO-a na zapadnom Balkanu. Ovde je predloženo da se uvedu ograničenja za RS koja su dovedena do neprepoznatljivosti. U emisiji "Info jutro", gost je bio novinar Duško Vukajlović koji je govorio o planovima NATO-a za zapadni Balkan, Republiku Srpsku, ali i Srbiju.

31.05.2024

08:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija