• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2023

13:48

Opaaa, sevnula Bekamova guza! Viktorija, hvala ti! (FOTO)

EPAIMAGES

Fudbal

Opaaa, sevnula Bekamova guza! Viktorija, hvala ti! (FOTO)

Podeli vest

Viktorija Bekam, supruga Dejvida Bekama, opet je obradovala sve dame.

Pre nekoliko godina je Viktorija na Instagramu objavila fotku supruga dok je on u skoro golišavom izdanju pozirao u bazenu. Imao je na sebi bokserice, ali spuštene, pa je Viktorija celom svetu pokazala Bekamovu zadnjicu.

I sada je pozadina bivšeg fudbalera bila u prvom planu. Opet je častila dame fotografijom zgodnog supruga u izazovnom izdanju. Dejvid, kada je potrebno, može da obavlja i kućne poslove. Sad je popravljao televizor. Verovatno je mislio da sve to radi samo za Viktorijine oči, pošto je na sebi imao samo bokserice. Ali, ona je to ovekovečila i podelila na društvenim mrežama.

"Električar je došao da popravi televizor. Nema na čemu“, napisala je ona u svom stilu u opisu fotografije i stavila emotikon koji plače od smeha.

Dame su bile oduševljene, pa su pljuštali komentari: "Moj električar je otkazao, možeš li da mi pošalješ svog?“, "Usrećila si žene širom sveta“, "Sad sve zumiramo ovo", "Viktorija, hvala ti", "Božićni poklon za čitav svet“, "Divan prizor“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

Verovatno je htela da mu vrati zbog "rols-rojsa". Naime, u  dokumentarcu o Bekamu, Viktorija je pričala kako su ona i njena porodica bili članovi "vredne radničke klase". Ali, Dejvid joj je odmah rekao da svima kaže kojim automobilom je otac vozio u školu. Pokušavala je Viktorija da izbegne odgovor, ali je na Bekamovo insistiranje ipak morala da prizna:

"U redu. Bile su osamdesete i moj otac je imao "rols-rojs", rekla je na kraju Viktorija, koja sada na ovoj rečenici zarađuje novac.

Majica sa natpisom "Moj otac je imao rols-rojs" košta oko 130 evra.

 

 

 

 

Bekamova fotka dok uživa u bazenu! 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija