• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2023

15:05

Ubiće ga Viktorija! Bekam raskrinkao ženu pred celim svetom! (VIDEO)

Tanjug

Showtime

Ubiće ga Viktorija! Bekam raskrinkao ženu pred celim svetom! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od najpopularnijih parova na svetu, Dejvid i Viktorija Bekam, snimili su dokumentarnu seriju u kojoj su izneli brojne stvari koje nisu bile poznate javnosti. Bivši fudbalski as je nekadašnju uspešnu pevačicu, a sada modnu dizajnerku "ispalio" pred kamerom, a ona ga je samo "ošinula pogledom" dok se on smejao.

Fanovi Bekamovih širom planete sa nestrpljenjem su iščekivali seriju koja zadire u privatnost slavnih partnera i u kojoj se govori o aferi koju je fudbaler imao sa svojom ličnom asistentkinjom, Rebekom Lus.

Obiluje ovaj dokumentarac zanimljivim situacijama, a jedana od njih je svakako Bekamova prozivka na račun supruge koja je pokušala pred kamerama da se predstavi kao pripadnica radničke klase, iako to očigledno nije nikada bila.

Na društvenim mrežama pojavio se delić iz serijala u kojem Viktorija tvrdi da je njena porodica bila "vrlo vredna radnička klasa", na šta je Dejvid "uleteo"  i razotkrio je pred svima.

 

 

 

 

Nekadašnji as Mančester junajteda i Real Madrida joj je kroz osmeh poručio:

"Sad budi iskrena. Kojim automobilom te je otac vozio u školu?", pitao je Dejvid, a bivša "Spajsica" je odgovorila:

"Odgovor nije jednostavan".

Ipak njen suprug je bio uporan i nije odustao:

"Kojim automobilom te je otac vozio u školu?".

Viktorija se našla u nebranom grožđu i odgovorila je:

"Okej. Bile su osamdesete i moj otac je imao Rols-Rojs" i Bekam je zadovoljno i kratko ogovorio:

"Hvala" i izašao iz prostorije u kojoj je njegova surpuga davala intervju, ostavivši je vidno ljutu zbog ove upadice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija