• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.10.2023

16:05

Bekamova ljubavnica otkrila sočne detalje! Sve je istina - sačuvala je eksplicitne poruke, a noć kad je Viktorija zvala posebno pamti

Tanjug

Ljubav

Bekamova ljubavnica otkrila sočne detalje! Sve je istina - sačuvala je eksplicitne poruke, a noć kad je Viktorija zvala posebno pamti

Podeli vest

Rebeka Lus, nekadašnja ljubavnica Dejvida Bekama, otkrila je kako je izgledala njihova afera.

Dugo se pričalo o navodnoj preljubi Dejvida Bekama i vezi koju je imao sa nekadašnjom asistentkinjom Rebekom Lus

Čak ni nakon izlaska dokumentarca Bekamovih, odgovor na pitanje da li su priče oko ljubavne afere bile istinite, nismo dobili. 

Dejvid i Viktorija su kratko rekli da je period kada je navodna afera trajala bio "najteži za njih", i da je brak jedva opstao, ali nisu jasno rekli da li je zaista bilo "švrljanja" ili su u pitanju bili samo tračevi.

Međutim, Rebeka je odlučila da progovori i potvrdila da je sve istina. Ona je otkrila detalje njihovog odnosa, dok je fudbaler igrao za Real Madrid.

- U dokumentarcu, Bekam samo priča 'jadan ja'. Nije preuzeo odgovornost, može da priča šta hoće i jasno mi je da čuva svoju reputaciju, ali sada on ispada žrtva, a ja lažov. Sugeriše da je Viktorija ispaštala samo zbog mene - rekla je Rebeka.

Nekadašnja Bekamova ljubavnica sada živi u Norveškoj, udata je i ima dvoje dece. Radi kao medicinska asistentkinja i drži časove joge, prenosi Dejli Mejl.

- Ako je već hteo da priča o tome, trebalo je da prizna krivicu. Priče su grozne, ali su sve bile tačne - rekla je ona.

Foto: Profimedia

Viktorija Bekam i Dejvid Bekam

Kako je počela afera Rebeke i Bekama

Radila je kao njegova asistentkinja, a paparaci su ih pratili u stopu.

- Jednom smo bili pod opsadom u hotelu, a ja sam ga prošvercovala napolje u gepeku automobila. Vremenom, razvili smo poseban odnos. Ponekad bismo sedeli u restoranu i dodirivali se nogama ispod stola. Nekad bi probao da me uhvati za ruku dok vozim - ispričala je Rebeka.

Noć kada je veza prerasla u seksualnu odlično pamti.

- Zaveo me je i rekla sam mu, pa ti možeš da imaš koga hoćeš. A on je meni rekao - nikada ovo nisam radio. Spavala sam s njim i otišla kući, moja majka je znala da se nešto desilo i samo mi je rekla - budi oprezna.

Bekamova ljubavnica ispričala je i jedan "incident" koji se dogodio na rođendanu brazilskog napadača Ronalda.

- Svi smo stigli na žurku, svirao je samba bend iz Brazila, šampanjac je tekao. Dejvida sam videla daleko u bašti, kako ćaska sa prelepom španskom manekenkom. To me je zabolelo. Odjednom, zvoni mi telefon, i zove me Viktorija Bekam. Rekla sam joj da ne znam gde je Dejvid, zove ga, on se ne javlja. Rekla mi je - ne spuštaj slušalicu, idi i nađi ga.

Rebeka je počela da traži fudbalera po celoj vili, i na kraju na spratu primećuje njegove telohranitelje, ispred vrata spavaće sobe.

- Pokazujem telefon i tiho kažem, Viktorija zove! On izlazi, a kroz vrata vidim tu manekenku kako leži na krevetu. Dajem mu telefon, kažem - zove te žena. On kratko popriča sa njom, vrati mi telefon i vraća se u sobu. Pomislila sam, kakva sam ja budala. Ali držao me je u svojim kandžama...

Kada su tabloidi saznali za vezu, Rebeka je nije poricala, ali Dejvid jeste. Oglasio se saopštenjem i rekao da je srećno oženjen Viktorijom i da to nijedno "treće lice" ne može da naruši.

Rebeka je sačuvala eksplicitne poruke koje joj je Dejvid slao pre 20 godina, a popularnost je iskoristila da uđe u rijaliti programe. Zbog afere žali.

- Nikada nisam želela da im rasturim porodicu. Afera je bila greška, i žao mi je zbog nje, ali sam dosta i naučila. Sada živim divan život sa suprugom i decom - zaključila je bivša Bekamova ljubavnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija