• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2023

23:46

Nemci ne žele legendu: Ne bih prihvatio Krosa u reprezentaciji!

REUTERS/Wolfgang Rattay

Fudbal

Nemci ne žele legendu: Ne bih prihvatio Krosa u reprezentaciji!

Podeli vest

Nekadašnji golman Bajerna Sep Majer izjavio je večeras da Toni Kros ne bi trebalo da igra za reprezentaciju Nemačke na Evropskom prvenstvu.

Pojedini nemački mediji su nedavno objavili da bi Kros mogao da igra za Nemačku na Evropskom prvenstvu naredne godine.

- Ne bih vratio Krosa. Mislim da ne bi bilo dobro kada bi on opet igrao za reprezentaciju. On je imao svoje vreme. Imamo mnogo drugih talentovanih igrača na njegovoj pozciji koji mogu da pomognu svom timu. Sada je to popularna tema u medijima, ali ne bih ponovo zvao Krosa. To ne znači da nije veliki igrač i da ništa nije uradio za nemački fudbal - rekao je Majer za Sport1.
Majer je sa Nemačkom osvojio EP 1972. i SP 1974. godine.

Kros se povukao iz reprezentacije Nemačke posle EP 2021. godine. Fudbalska reprezentacija Nemačke je na EP 2021. eliminisana u osmini finala od selekcije Engleske (0:2). 

Kros je za nacionalni tim "pancera" odigrao 106 utakmica i postigao je 17 golova, a sa Nemačkom je 2014. godine osvojio Svetsko prvenstvo u Brazilu. Fudbaleri Nemačke su ove godine odigrali 11 prijateljskih utakmica, a zabeležili su tri pobede, dva remija i šest poraza. EP će biti odigrano u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula naredne godine.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija