• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2023

16:34

Žene uzdišu za Ibrom, a on ne mrda od nje! Zlatan uživa u Majamiju za sve pare! (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Žene uzdišu za Ibrom, a on ne mrda od nje! Zlatan uživa u Majamiju za sve pare! (VIDEO)

Podeli vest

Prijaju penzionerski dani proslavljenom fudbalskom asu Zlatanu Ibrahimoviću, koji je odlučio da uživa sa suprugom u SAD i predahne od obaveza u italijanskom Milanu.

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović puni baterije u Majamiju, a pokazao je da i dalje izgleda brutalno.

Uživao je Ibra pored supruge Helene Seger, koja se nije razgolitila poput muža i gotovo sve vreme je boravila ispod suncobrana.  

 

Foto: profimedia

Ibrahimovići

 

Nekadašnji ubojiti golgeter šetkao se po plaži, igrao fudbal, a u pauzama ga je brižna  žena mazala kremom sa zaštitnim faktorom. 

Svi su odmah primetili da Zlatan nije prestao da trenira, pa nije ni čudo što je i dalje raj za oči pripadnicama lepšeg pola.

 

Foto: profimedia

Ibrahimovići

 

 

Podsetimo, proslavljeni Šveđanin vratio se fudbalu manje od pola godine od objavljivanja završetka igračke karijere.

 

 

Ipak, legendarni as nije u ulozi trenera kako se ranije najavljivalo, već je seo u fotelju.

 

Foto: profimedia

Ibrahimović

 

 

Italijanski gigant je nedavno zvanično potvrdio da je Zlatan Ibrahimović postao savetnik Džerija Kardinalea, većinskog vlasnika Milana i prvog čoveka kompanije "Red Bird".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija