• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2024

20:25

Salcburg strahuje: Pavlović na meti evropskih giganata!

EPA

Fudbal

Salcburg strahuje: Pavlović na meti evropskih giganata!

Podeli vest

Srpski fudbaler Strahinja Pavlović (22) uskoro bi mogao napustiti austrijski tim zbog ogromnog interesovanja klubova iz najjačih liga Evrope.

Srpski reprezentativac je, prema pisanju "Salcburger nahtrihtena" primarna želja timova poput Brajtona, Fenerbahčea, Rome i Juventusa.

Intresovanje ovih giganata, članova liga "petice" izazvalo je zabrinutost u Salcburgu gde se pitaju kako će zadržati sjajnog štopera ukoliko konkretna ponuda stigne sa adrese nekog od pomenutih timova.

 

 

Momak rodom iz Šapca je pažnju na sebe skrenuo čim je stigao u redove Red Bula iz Monaka u kojem se nije snašao.

Dolaskom među "bikove", Pavlović je standardan u samom vrhu po broju ukradenih lopti i uspešnosti prilikom duela. Predstavlja i stub odbrane reprezentacije Srbije, za koju je bio jedan od najboljih individualaca tokom nastupa na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022.

Foto: EPAIMAGES

Strahinja Pavlović na meču Lige šampiona protiv Milana

Prema navodima pomenutog austrijskog portala, kao glavni kandidati ističu se Roma i Juventus, zbog pretpostavke da bi srpski fudbaler oberučke prihvatio ponudu jednog od ta dva giganta.

Nekadašnjem fudbaleru Partizana, poznati sajt "Transfermarkt" procenio je vrednost na 25 miliona evra, pa se očekuje da će i ponuda nekog od timova biti okvirno u tom rangu.

Pošto je Strahinjin kolega iz odbrane, Oumar Sole "otpao" iz priča sa Romom i čini se da će nastavak karijere tražiti u rodnoj Francuskoj, sva pažnja usmerena je na Pavlovića i njegove razgovore sa klubovima, dok će Red Bul dati sve od sebe kako bi zadržao člana "orlova".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija