• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2024

18:08

Legendarni Gaskojn pretučen ispred hotela, užasna scena u Engleskoj (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Legendarni Gaskojn pretučen ispred hotela, užasna scena u Engleskoj (VIDEO)

Podeli vest

Legendarni engleski fudbaler Pol Gaskojn protučen je prošlog četvrtka ispred jednog hotela u Bornmutu.

Prolaznici su ga primetli u žestokoj svađi sa muškarcem i ženom koji su navodno pokušavali da uzmu novac od legendarnog fudbalera. 

Njega je prvi zatekao Teri Svinton koji izašao iz hotlea da zapali cigeretu, a zatim je ugleao svog heroja u užasnom stanu.

Nije bio svedok tuče, ali je rekao par da odu kada su pokušali da zgrabe 10 funti koje je ponudio Gaskojnu da ode kući. 

Svinton je bivšeg vezistu Totenhema vratio u hotel da se otrezni i sedeo sa njim 10 minuta pre nego što ga je ostavio sa hotelskim osobljem.

- On je moj heroj, kad sam ga video, slomljeno mi je srce da budem iskren. Muškarci određenih godina, svi znamo ko je on, odrasli smo s njim  - rekla je ona.

Zatim je objasnio kakvu je situaciju zatekao ispred hotela.

- Nisam imao novca kod sebe, ali sam se vratio gore da mu donesem nešto novca da odveze taksi kući. Kada sam otišao da mu predam novac, muškarac i žena su pokušali da ga uzmu, a ja sam im rekao da to urade i rekao Gazzi da uđe unutra - rekao je on.

Na kraju je rekao da je Gaskojn izgledao veoma loše te da je stalno razmišljao o njemu.

- Nije mogao da spoji rečenicu, bio je fizički i psihički pretučen. Pobrinuo sam se da dvojica ljudi ne skinu ništa sa njega i vratio se gore da gledam fudbal. Kada sam otišao da gledam fudbal, nisam bio zainteresovan, stalno sam mislio na Gazu - rekao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija