• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2024

22:05

Problemi za Sevilju, povredio se Gudelj

profimedia

Fudbal

Problemi za Sevilju, povredio se Gudelj

Podeli vest

Sevilji kako je završila godinu, tako je počela novu - porazom,a ostala je i bez Nemanje Gudelja.

Fudbaleri Sevilje večeras su doživeli novi poraz i to od Atletik Bilabaa sa 2:0 (1:0) u 19. kolu Primere, ali ono što više brine domaćine je povreda srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja. 

Andalužani su novim porazom, drugim u nizu, ostali na 16. mestu i to samo jedan bod iznad zone ispadanja. Pored toga, glavobolja sa Sevilju biće i povreda srpskog defanzivca. 

Gudelj je morao da napusti teren u 41. minutu, kada je jedan igrač igrač Bilbaa oštro startovao nad njim. Srpski as nije mogao da nastavi utakmicu, a do svlačionice je otišao oslanjanjući se na članove medicinskog tima, što nagoveštava da se možda radi o težoj povredi. Prema prvim informacijama radi se o povredi kolena.

Pored Gudelja u redovima Sevilje bio je i srpski golman Marko Dmitrović, ali on nije uspeo da sačuva svoj gol. 

Gosti su prvo u 30. minutu poveli golom Mikela Vesge, da bi u 76. i postavili konačan rezultat preko Aitora Paredesa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija