• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2024

16:40

Napoli na srpski pogon? Moguće je! Nakon Samardžića na meti još jedan "orao"!

Starsportphoto

Fudbal

Napoli na srpski pogon? Moguće je! Nakon Samardžića na meti još jedan "orao"!

Podeli vest

Saša Lukić na spisku želja italijanskog velikana.

Pitanje je momenta kada će Lazar Samardžić biti i zvanično predstavljen kao novi fudbaler Napolija, sa njim bi put stadiona "Dijega Maradone" mogao još jedan srpski fudbaler - Saša Lukić. 

Vezista Fulama ne dobija mnogo minuta u Premijer ligi što su Napolitanci spremni da iskoriste. Nije tajna da Aurelio de Laurentis već neko vreme traži igrača na sredini terena izrazitih defanzivnih karakteristika, a Lukić se u taj šablon savršeno uklapa. Pored toga, nekadašnji đak Partizanove omladinske škole već je dokazan u Seriji A zbog čega mu period adaptacije ne bi bio potreban. 

Ipak, kako prenose italijanski mediji Fulam je rešio da odbije prvu ponudu Napolija. Aktuelni šampion Italije želeo je Lukića na poozajmicu do kraja sezone, ali kako prenosi "Tutto Mercato", u Londonu nisu želeli da čuju za takvu opciju. 

Foto: profimedia

 

Izvesno je da je Lukić veoma bitan u rotaciji Fulama, ali je utisak da ne igra onoliko koliko bi i sam želeo. Odigrao je svega 11 mečeva ove sezone i to uglavnom na teren ulazio sa klupe. 

Nadaju se u Napoliju da bi mogli da iskoriste potencijalno nezadovoljstvo srpskog reprezentativca i do kraja prelaznog roka "slome" optor Fulama. 

Podsećamo, Lukić je u Seriji A sa mnogo uspeha branio boje Torina odakle je pre godinu dana otišao put Fulama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nenad Krstić: Igranje sa Kidom i Teodosićem bilo je pravo uživanje!
Košarka

Nenad Krstić: Igranje sa Kidom i Teodosićem bilo je pravo uživanje!

Igrati sa Džejsonom Kidom i Milošom Teodosićem je bilo pravo uživanje, to su majstori košarke, poručio je Nenad Krstić u razgovoru za Informer. Proslavljeni srpski košarkaš u ekskluzivnom intervjuu govorio je o počecima u NBA ligi, velikim zvezdama sa kojima je igrao i teškoj povredi koja ga je zadesila.

05.01.2024

17:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija