• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2024

14:22

Zvezda se oglasila, u velikom je problemu! Zna se koliko će odsustvovati Topić

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezda se oglasila, u velikom je problemu! Zna se koliko će odsustvovati Topić

Podeli vest

Crvena zvezda je potvrdila, Nikolu Topića čeka duža pauza posle povrede u večitom derbiju.

Savladala je Crvena zvezda u večitom derbiju Partizan ali su se tokom meča povredili Nikola Topić i Džoel Bolomboj. Stigle su i prve informacije o stepenu povreda, a deblji kraj je izvukao mladi plejmejker koga čeka duža pauza, dok će Bolomboj putovati na naredno gostovanje.

"Crvena zvezda obaveštava javnost da je naš plejmejker Nikola Topić tokom utakmice 19.kola Evrolige sa Partizanom doživeo povredu kolena, koja zahteva pauzu od četiri  do šest nedelja. Tokom perioda oporavka i terapija klub će blagovremeno obaveštavati javnost o stanju povrede našeg igrača". navodi se u zvaničnom saopštenju Crvene zvezde.

 

Foto: Starsportphoto

Džoel Bolomboj

 

Centar Džoel Bolomboj povredio je prst leve ruke.

"Pregledom je utvrđeno da nema preloma, lekarski tim Crvene zvezde je već sanirao tokom noći povredu našeg igrača, i on će sa ekipom putovati u Ljubljanu.

 Luka Mitrović nastavlja oporavak i prema izveštaju Zvezde, uskoro se očekuje ponovo na terenu.

"Oporavak našeg krilnog centra Luke Mitrovića teče po planu nakon povrede kolena, nejgov povratak na teren očekuje se uskoro".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija