• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

13:55

Sremčević uskoro u Zvezdi? Oglasili se iz Lučana povodom transfera

Starsportphoto

Fudbal

Sremčević uskoro u Zvezdi? Oglasili se iz Lučana povodom transfera

Podeli vest

Prvi čovek Mladosti iz Lučana, Nenad Milovanović pričao za Informer o potencijalnom prelasku Uroša Sremčevića u Crvenu zvezdu i objasnio da pregovori idu u dobrom smeru.

Sremčević (17) je u prvom delu sezone Superlige postigao četiri gola, njegove dobre partije na terenu primetila je Crvena zvezda, tako da su u toku pregovori da se mladi napadač preseli na "Marakanu".

Prvi čovek Mladosti iz Lučana, Nenad Milovanović zadovoljan je kako teku razgovori o transferu Sremčevića u tabor crveno-belih, ipak situacija još nije dobila konačan epilog.

Foto: Starsportphoto

Neško MIlovanović

- Pregovori idu u dobrom smeru. Nadam se da će kroz par dana biti sve realizovano. Sremčevića sam u Lučane doveo kao pionira, video sam odmah talenat - rekao je Milovanović za Informer.

Pre nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da će transfer iznosti 2.000.000 evra što bi bio rekord kada je u pitanju igrač iz domaćeg šampionata. Ipak, Milovanović kaže da nije još vreme da se priča o novčanom iznosu, pošto se posao još nije realizovao.

Foto: Starsportphoto

Uroš Sremčević

- Ne mogu da govorim još o ciframa. Rano je da pričam o tome, javnost će saznati kada za to dođe vreme - jasan je Neško. 

Nisu crveno-beli bili jedini tim koji je izrazio želju za mladim golgeterom. Ipak, samo je klub iz Ljutice Bogdana ušao u zvanične pregovore oko transfera.

- Zvezda se interesuje za njega od prvog meča ove sezone. Neki strani klubovi su takođe izrazili želju da Sremčević bude njihov fudbaler, ali ne bi trebalo pričati o tome sada, pošto jedino pregovaramo sa Crvenom zvezdom - podvukao je Milovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija