• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2024

14:06

Šokantne scene! Policija hvatala žene za grudi

printscreen

Fudbal

Šokantne scene! Policija hvatala žene za grudi

Podeli vest

Skandalozne scene viđene su pred utakmicu na Afričkom kupu nacija.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak, koji je objavio novinar Al Džazire Osasu Obajivana. On je snimao protokol ulaska na stadion u kom se vidi kako pregledaju žene, a nije malo onih koji smatraju da policija seksualno zlostavlja navijačice.

Uobičajena procedura je da navijače pregleda policija pre ulaska na stadion. Ali, policajka iz Obale Slonovače je proveravala žene izuzetno grubo i temeljno, a njen poseban fokus bio je na grudima.

Ovo je izazvalo oštre reakcije navijača na društvenim mrežama, mada su se strasti malo smirile kada je postalo jasno da je žena u uniformi, a ne muškarac. 

Pogledajte pa procenite sami da li je reč samo o detaljnom pregledu navijačica!

 

 

 

 

Fanovi na društvenim mrežama bili su u šoku.

"Da li je u redu ovo što radi?", "Ovo je izuzetno neprijatno", "Odvratan seksualni napad", "Ovo je neprihvatljivo", neki su od komentara navijača na Tvireru.

Međutim, bilo je i onih koji smatraju da nema ništa loše, jer je policajka pregledala žene, a ne muškarac, što je samo dodatno razbesnelo ostale navijače, ali i pomenutog novinara Al Džazire. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija