• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2024

16:25

Potvrđeno! Zvezdin ofanzivac će igrati na Afričkom kupu nacija

Starsportphoto

Crvena zvezda

Potvrđeno! Zvezdin ofanzivac će igrati na Afričkom kupu nacija

Podeli vest

Fudbaler crveno-belih Osman Bukari (25) propustiće zimske pripreme sa ekipom.

Razlog tome je što je selektor reprezentacije Gane, Kris Hjuton, saopštio konačan spisak igrača za predstojeći Kup afričkih nacija (KAN) u Obali Slonovače (od 13. januara do 11. februara), a na njemu se nalazi i ime brzonogog krila.

Engleskom stručnjaku i njegovim saradnicima nisu promakle Bukarijeve dobre partije minule jeseni. On je u grupnoj fazi Lige šampiona postigao dva gola - protiv Mančester sitija na "Itihadu" i Jang bojsa na "Marakani", dok je u Superligi na 16 mečeva bio strelac pet puta, uz četiri asistencije.

Sjajni ofanzivac nagrađen je za to, pa će se zajedno sa saigračima boriti da popularnim "crnim zvezdama" donese peti trofej u istoriji na kontinentalnom takmičenju.

Foto: Starsportphoto

Osman Bukari

S druge strane, jedan prvotimac Zvezde je i otpao sa spiska, a to je vezista Edmund Ado (23), koji nije ni dobijao šansu kod trenera Baraka Bahara. On će tokom zimske pauze imati priliku da se nametne novom šefu struke Vladanu Milojeviću.

Kada je reč o Gani, od poznatih imena otpao je i Tomas Parti iz Arsenala, dok će među glavnim adutima biti braća Džordan (Kristal palas) i Andre Aju (Avr), Mohamed Kudus (Vest Hem), Injaki Vilijams (Atletik Bilbao), Antoan Semenjo (Bornmut)...

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija