• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

14:55

Nemci razapeli Hrvata zbog tuče sa fudbalerom! On bi sve ponovio (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Nemci razapeli Hrvata zbog tuče sa fudbalerom! On bi sve ponovio (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Bajern Minhena pobedili su Union Berlin sa 1:0 u utakmici 13. kola Bundeslige, a meč je obeležio sukob Nenada Bjelice i fudbalera Bavaraca Liroja Sanea.

Incident se dogodio u trenutku kada je lopta izašla u aut. Bjelica je prvi došao do nje i nije hteo da je preda Saneu. Fudbaler je pokušao da otme loptu Hrvatu, Bjelica mu je bacio loptu iza leđa, pa je verbalni sukob prerastao u fizički. 

Trener je gurnuo Sanea rukom, a brutalno pesničenje sprečili su ostali fudbaleri i članovi stručnog štaba koji su se našli u blizini. Bjelica je automatski isključen iz meča, dok je fudbaler minhenskog tima kažnjen žutim kartonom.

- Bio sam u svom prostoru, hteo sam da uzmem loptu i dam je Saneu. On me odgurnuo i naravno da sam onda reagovao. Došao je da me provocira u moj prostor - rekao je hrvatski stručnjak.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Hrvatski trener kaže da je za sve kriv fudbaler Bajerna.

- Odgurnuo me u mom prostoru i reagovao sam, ali nisam reagovao onako kako bi trebalo da reagujem kao trener. Nisam pričao sa Saneom posle. Zašto bih? To su emocije u fudbalu, a ta je bila pogrešna. Žao mi je zbog greške, ali i da sad mogu nešto da promenim, ne bih to uradio. Razumem zašto sam dobio crveni karton. Još sam bio i ljut zbog mogućeg penala za nas pre toga.

 

 

 

Nemački portal "Kiker", piše da bi Bjelica trebalo da bude smenjen:

"Trener koji dva puta jasno udari protivničkog igrača u lice ne zaslužuje drugu šansu. Nenadu Bjelici su tokom gostovanja u Minhenu "pregoreli osigurači". Nije imao nikakvu kontrolu nad sobom tokom svađe sa Lirojem Saneom. Verovatno mu je fudbaler rekao jednu-dve reči kada nije hteo odmah da preda loptu. Čak i da je provocirao trenera, tako iskusan trener morao je to da ignoriše, ali nije", piše Kiker.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15