• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

21:10

Mihajlo Ilić predstavljen u Bolonji! Spreman je za debi protiv Milana, pomenuo i legendarnog Mihu

Starsportphoto

Fudbal

Mihajlo Ilić predstavljen u Bolonji! Spreman je za debi protiv Milana, pomenuo i legendarnog Mihu

Podeli vest

Doskorašnji fudbaler Partizana Mihajlo Ilić predstavljen je danas u Bolonji kao novo pojačanje italijanskog prvoligaša, a tom prilikom je govorio i o legendarnom Siniši Mihajloviću.

Mladi 20-godišnji štoper crno-belih ove zime prešao je u klub sa severa Italije i to u transferu vrednom 4.500.000 evra. On je sa "crveno-plavima" potpisao ugovor do 2028. godine.

Ilić koji će za vkend imati priliku da debituje protiv Milana, istakao je da je spreman da odmah uskoči u vatru.

- Jedva čekam da zaigram na stadionu poput "San Sira", ali i da igram osetim ambijent kod kuće, na "Dal` Ari". U subotu ću biti spreman za Milan - rekao je Ilić  na početku obraćanja italijanskim medijima.

Foto: printscreen Twitter

Mihajlo Ilić sa čelnicima Bolonje

On se potom osvrnuo i na uspehe koje ostvaruju srpski fudbaleri u italijanskom prvenstvu.

- Srpski igrači su sjajni borci, odličnog karaktera. Dolazimo iz male zemlje i to nam pomaže. Znam da je Bolonja veliki klub sa velikom tradicijom. Izabrao sam je, jer je za mene to najbolja mogućnost da napredujem, pošto ovde ima dosta mladih ljudi. Serija A je teška liga, ali želim da se takmičim - istakao je mladi štoper.

Bivši igrač Partizana je govorio i o kvalitetima koje donosi u novi klub.

- Igrao sam i na poziciji defanzivnog veznog u omladinskom timu Partizana, zatim u seniorima kao štoper. Moja veština je što dobro čitam dešavanja na terenu, a solidan sam skakač. Mogu da poboljšam stil igre i brzinu, kao i malo taktičkih detalja. Tijago Mota je sjajan trener, mogao bi da postane jedan od najboljih na svetu, razgovarao sam sa njim, želim da radim sve što mi kaže - dodao je talentovani štoper. 

Specijalno mesto u Bolonji rezervisano je za legendarnog srpskog fudbalera i trenera Sinišu Mihajlovića, koji je preminuo pre više od godinu dana posle teške bolesti. Ilić je istakao da se nada da će ostaviti trag u "crveno-plavima" kao što je to uradio "bombarder iz Borova sela".

- Svi znamo ko je bio Siniša, kao igrač, trener i osoba. Veliki borac, idol nama iz Srbije. Svesni smo šta je uradio za italijanski fudbal i za Bolonju, nadam se da ću ostaviti trag kao on - zaključio je Ilić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija