• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

12:23

Svi u šoku zbog Hrvata! Šta se dešava sa Lukom Modrićem!?

tanjug/ap

Fudbal

Svi u šoku zbog Hrvata! Šta se dešava sa Lukom Modrićem!?

Podeli vest

Proslavljeni as Real Madrida, Luka Modrić (38), ove sezone ne igra ni približno kao prethodnih, a španski mediiji ne smatraju da su samo godine razlog za to.

Prekaljeni hrvatski vezista Luka Modrić ove godine puni 39 godina, ali i dalje postoji veliko interesovanje za njegove usluge širom sveta.

Ostao je kapiten nacionalnog tima naših komšija na klupi Reala u prethodna dva meča Primere, i u oba su izabranici Karla Anćelotija jurili zaostatak. 

Foto: tanjug/ap

 

 

 

Mnogi su očekivali da Modrić uđe u igru protiv Almerije i Las Palmasa sa klupe, ali se to nije desilo.

"Nešto se dešava sa Lukom Modrićem" - naslov je španske "Marke".

Renomirani medij  navodi da je situacija za Hrvata poslednjih dana prelaznog roka teška, jer nije odigrao niti minut u poslednje dve utakmice. Takođe, u tekstu se ističe i da je Anćeloti zaćutao punih pet sekundi kada je dobio pitanje zbog čega se Modrić nije zagrevao u meču protiv Las Palmasa.

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

- Modrić se nije zagrevao zato što... - započeo je Italijan, pa se zamislio.

Dobro je vagao iskusni stručnjak šta da kaže.

Kada nisam siguran da će ući, ne šaljem ga na zagrevanje. Poštujem ga u tom smislu. Sve je u redu, biće spreman za sledeću utakmicu.

Na veliku Modrićevu žalost, došlo je do smene generacija u španskom gigantu, pa se šansa više daje Orelijanu Čuameniju i Eduardu Kamavingi.

"Marka" je dala detaljan opis situacije u kojoj se našao proslavljeni as.

"S obzirom na trenutnu situaciju, novo produženje ugovora sa Lukom čini se jako teško ostvarivim. Modrić je uvek govorio da će igrati u Madridu sve dok bude osećao da je važan, a to se u ovoj sezoni događa tek povremeno. Hrvat je borbena životinja i, uprkos godinama koje ima, smeta mu svaka utakmica koju mora da gleda sa klupe".

Bogati klubovi iz Saudijske Arabije trljaju ruke i željno čekaju epilog...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija