• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2024

10:30

Šiptar veliča lažni dan! Džaka opet divlja!

profimedia

Fudbal

Šiptar veliča lažni dan! Džaka opet divlja!

Podeli vest

Reprezentativac Švajcarske, Granit Džaka, nastavio je sa provokacijama.

Neće nam po dobrom u pamćenju ostati fudbaler koji je više puta slao uvredljive poruke i provocirao naše igrače.

Nastavio je igrač Bajera iz Leverkuzena u istom stilu. Sada je čestitao jednostrano proglašeno otcepljenje Kosova i Metohije od Republike Srbije

"Srećna nezavisnost. Čestitam vam ovaj značajan dan, istorijski i ponosni trenutak za sve. Neka ovo bude godina ispunjena mirom, napretkom i velikim koracima", napisao je on.

Foto: printscreen instagram

 

 

Duga je istorija neprijateljskog ponašanja ovog fudbalera prema Srbiji. Sve je počelo 2018. godine kada je objavio da će igrati protiv Srbije na Svetskom prvenstvu kopačkama sa zastavom tzv. Kosova. 

Ništa se bolje nije ponašao ni na terenu, pošto je golove slavio pokazivajući rukama dvoglavog orla, simbol "velike Albanije".

Na prošlom  Mundijalu je takođe provocirao naše fudbalere. Sve vreme je ulazio u otvoreni sukob s njima, a u jednom momentu se uhvatio za međunožje dok je gledao ka klupi naše reprezenetacije. Nakon duela, obukao je dres sa prezimenom Jašari i tako je veličao ozlaglašenog komandanta OVK.

On će 12. oktobra ove godine doći u Beograd, kada će selekcija Švajcarske odmeriti snage sa Srbijom u sklopu Lige nacija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija