• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2024

07:32

Ibrahimović ošamario Jovića! Evo kako je Luka odreagovao! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

Ibrahimović ošamario Jovića! Evo kako je Luka odreagovao! (VIDEO)

Podeli vest

Proslavljeni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović (42), "šljapio" je preko lica fudbalera Milana Luku Jovića (26), a ovaj snimak postao je viralan na društvenim mrežama.

Procvetao je Luka Jović u italijanskom Milanu, postao džoker trenera Stafana Piolija, ali to nije sprečilo Italijana da ga zadrži na klupi čitav meč protiv Rena u Ligi Evrope (3:0). Ipak, uspeo je reprezentativac Srbije dobro da se zabavi sa jednim od svojih idola iz dečačkih dana.

Naime, legendarni Zlatan Ibrahimović je došao do igrača da ih pozdravi, a posebno se obradovao Joviću! Kamere su zabeležile kako je "ošamario" srpskog fudbalera, što mu nije strano kada mu je neko simpatičan.

Sve je to bilo naravno u šali, nije savetnik gazde Milana imao lošu nameru, a i po reakciji Luke Jovića može se zaključiti da imaju prijateljski odnos.

 

 

 

 

U minulom periodu neretko su u italijanskim medijima bile informacije da je Zlatan oduševljen Srbinom, a videćemo da li će na kraju sezone imati lepe reči za Jovića i da li će savetovati ljude iz italijanskog velikana da ga zadrže.

Srpski as je ove sezone postigao pet golova u Seriji A, dok je dva puta bio strelac i u Kupu Italije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija