• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2024

11:24

Duljaj se izvinio sudiji što mu je pominjao familiju! (VIDEO)

printscreen

Partizan

Duljaj se izvinio sudiji što mu je pominjao familiju! (VIDEO)

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana, Igor Duljaj, izvinio se sudiji Milanu Iliću zbog neodmerenih reči koje je izgovorio u trenucima kad se žalio na suđenje tokom meča sa Javorom u Ivanjici.

Crno-beli su teško stigli do pobede nad Javorom, ali su bili i te kako kivni na glavnog arbitra. Partizan je taj meč završio sa igračem manje jer je isključen Nikola Antić, dok je Bibars Natho zbog jednog prigovora već u 26. minutu dobio žuti karton i zbog toga će propustiti sutrašnji meč sa IMT-om u 21. kolu Superlige Srbije. 

Duljaj je imao raspravu sa sudijom Ilićem, a sad mu se izvinio zbog neodmerenog izbora reči.

Želim javno da se izvinim sudiji Iliću zbog dešavanja na prošloj utakmici. Pitao sam ga da li ima familiju kod kuće. Nije mi dozvolio da završim rečenicu. Ja sam pogrešio što sam mu spomenuo porodicu, ali moje pitanje je bilo: "Šta ćeš reći kući kad te pitaju kako je bilo?!" Izvinjavam se, znam da sudije doživljavaju veliki pritisak od trenera i ljudi sa strane. Nije morao javno da kaže da mu je žao, ali mogao je je samo u prolazu da kaže da mu je krivo zbog načina kako je sudio - rekao je Duljaj.

 

 

Lidera Superlige Srbije sutra očekuje nastavak borbe da ostane na čelu tabele, a rival će biti IMT (16.15, Arena 1 premijum), koji je u prvom delu sezone žestoko namučio igrače "parnog valjka". Najmlađi Superligaš tad je vodio 2:0 sve do 70. minuta, a Partizan je trijumfovao posle velikog preokreta 3:2 s tim da je drugi i treći gol posigao u sudijskoj nadoknadi vremena. 

Ne moram da podsećam kakva je utakmica bila na stadionu Voždovca, gde IMT igra kao domaćin, kad smo posle teške muke osvojili bodove. Presrećni smo što sada imamo priliku da igramo na našem terenu i što će naši igrači igrati u kvalitetninm uslovima. Mi se borimo za evropsku kartu, daćemo sve od sebe da ovojimo tri boda i pružimo našim navijačima kvalitetnu utakmicu, bez problema u igri - kaže Duljaj.

 

Foto: FK Partizan

 

Partizan je u prvom delu sezone kod kuće igrao bez podrške najvernijih navijača sa južne tribine, koji bojkotuju utakmice u Humskoj zbog rata sa upravom. Duljaj je pozvao još jednom "grobare" da u što većem broju ipak dođu na stadion.

- Hvala na podršci protiv Javora, apelujem na navijače da dođu u Humsku. Mnogo smo jači i bolji kada ste tu uz nas - poručio je Duljaj.

Nema mnogo dilema oko startne postave šef stručnog štaba beogradskog kluba.

- Imam u glavi sastav, mali Bojan Kovačević će sigurno početi meč. Svakako, čekam da porđe trening i da donesem konačnu odluku o celom timu. IMT će biti agresivan, imaju mnogo mladih igrača koji su brzi i jaki. Moramo da obratitimo pažnju na kontre. Igrači poseduju kvalitet i žele da se pokažu protiv Partizana i ostalih velikih rivala, da dođu do izražaja i predstave se u najboljem svetlu.

Govorio je trener crno-belih i o reprezentativcu Južne Koreje, Gohu, kojeg će "grobari" moći da vide na delu.

- Verujem da mogu da ga očekuju sutra u nekom periodu utakmice. Period adaptacije će mu biti malo duži od ostalih, ali od pomoći igrača zavisi to da li će malo brže proći - zaključio je trener crno-belih.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija