• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: B.O.

20.02.2024

17:29

Iznenađenje za šampiona! Zvezda organizovala koktel u čast Krasoa! (FOTO)

fkcrvenazvezda.rs

Fudbal

Iznenađenje za šampiona! Zvezda organizovala koktel u čast Krasoa! (FOTO)

Podeli vest

Napadač crveno-belih prvi kontinentalni šampion u istoriji beogradskog velikana.

Kroz bogatu istoriju Crvene zvezde brojni veliki fudbaleri nosili su dres srpskog šampiona. Ipak, uprkos toj činjnici nikada niko dok je nastupao na "Marakani" nije postao šampion svog kontinenta. Taj negativan rekord uspeo je da prekine Žan Filip Kraso koji je pre desetak dana sa Obalom Slonovače osvojio Kup afričkih nacija. 

"Slonovi" su u velikom finalu savladali Nigeriju sa 2:1 nakon velikog preokreta, a Kraso je tokom čitavog turira davao doprinos u šampionskom pohodu. Nekoliko dana nakon titule napadač Zvezde se vratio u Beograd gde se upoznao sa novim trenerom da bi danas srpski šampion organizovao svečanost za Žan Filipa Krasoa. 

U "Centralnoj loži" stadiona "Rajko Mitić" organizovan je koktel u skladu sa istorijskim uspehom Žan Filipa Krasoa. Pored prvotimaca crveno-belih, čelnika kluba i stručnog štab, događaj su uveličale i legende Zvezde, a prisutnima se sa nekoliko reči obratio generalni direktor Zvezdan Terzić. 

- Okupili smo se lepim povodom, a to je da Žan Filip Krasou čestitamo osvajanje Kupa afričkih nacija. Po prvi put je igrač Zvezde uspeo da osvoji kontinentalni kup, ali želimo da čestitamo i našim ostalim fudbalerima koji su učestvovali na turniru, a to su Bukari, Điga i Kangva. Oni su takmičenje ranije završili, kao i In Bom Hvang na Azijskom kupu, iako je Južna Koreja bila najveći favorit za osvajanje. Uspeh Krasoa nije samo uspeh Obale Slonovače, nego i Zvezde. Promovisao je Zvezdu i Srbiju na najvećem afričkom takmičenju. Želim mu da ove trofeje ponovi i sa Zvezdom, i nadam se da će u prolećnom delu sezone pokazati repertoar i talenat koji je nesporan. Ostao je dužan klubu i navijačima, i ne sumnjam da može bolje. Nadam se da ćemo u budućnosti imati još ovoliko uspeha - rekao je Terzić.

Foto: fkcrvenazvezda.rs

 

Napadaču Crvene zvezde čestitke je uputio i trener Vladan Milojević koji će na reprezentativca Obale Slonovače moći da računa narednog vikenda za duel protiv Čukaričkog. 

- Čestitam Krasou u ime čitavog stručnog štaba i kao trener sam ponosan na uspeh našeg igrača, ali i na ostale koji su nastupali. Benefit Zvezde je da imamo toliko reprezentativaca. Vidim želju kod Krasoa da nam pomogne i siguran sam da će se prika

zati u sasvim drugom svetlu. Čestitam mu od srca i nadam se da ćemo na kraju sezone svi zajedno slaviti trofeje sa Zvezdom - istakao je Milojević.

Nadovezao se i kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović koji nije mogao da sakrije oduševljenje povodom velikog uspeha Žana Filipa Krasoa. 

- Srećan sam zbog Krasoa i činjenice da imamo velikog šampiona u timu. Čestitam mu u ime celog tima. Drago mi je i što si pobedio Nigeriju i iznervirao Olanjinku. Šalu na stranu, nadam se da ćemo na kraju sezone slaviti duplu krunu - naveo je Dragović. 

Za kraj, prisutnima se obratio Žan Filip Kraso i okrio da je koktel povodom osvajanja Kupa afričkih nacija bilo iznenađenje Crvene zvezde za njega. 

- Hvala svima, zaista nisam očekivao ovo, iznenadili ste me. Neverovatan turnir je iza mene... Postigao sam velike uspehe sa reprezentacijom i bilo je izuzetno emotivno, ali želim sve to i sa Zvezdom. Želim duplu krunu - rekao je Kraso. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija