• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

25.02.2024

21:44

Van Dajk: Ovo je za navijače!

Tanjug/AP

Fudbal

Van Dajk: Ovo je za navijače!

Podeli vest

Kapiten Liverpula Virdžil Van Dajk nakon titule u Liga kupu je rekao da je ponosan na svoj tim.

Puleni Jirgena Klopa slavili su protiv Čelsija na "Vembliju" pogotkom Van Dajka u 118. minutu sa 1:0.

Dva puta je  lider "redsa" postigao gol glavom, prvi mu je u 60. minutu poništen, ipak dva minuta pred kraj drugog produžetka, Holanđanin je obradova navijače tima sa Enfida.

Posle duela, Van Dajk nije krio koliko mu znači ova pobeda. 

Foto: Tanjug/AP

Virdžil Van Dajk

 

- Znači mi tako mnogo. Svi ti mladići na terenu, gol u produžetku. Neverovatno je sveo ovo, ponosan sam na tim. Bio je to intenzivan meč sa obe strane, oni su imali svoje šanse, mi svoje. Prvi trofej kao kapiten Liverpula, ovo je za navijače, neka uživaju - rekao je on.

Nemački trener na leto napušta Liverpul,  a štoper ističe da će mu ovo svakako biti drag momenat u karijeri.

- Uvek treba pamtiti lepe momente, ovo je definitivno jedan od njih. Nikad nećemo uzimati sve zdravo za gotovo, videli ste sve danas. Moglo je biti i drugačije i da izgubimo, ali smo odradili posao, uz sve probleme koje smo imali pre meča. Ponosan sam što sam deo ovog kluba i posebno na ove momke- zaključio je Van Dajk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija