• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

26.02.2024

12:17

Ima li kraja ovome? Nema! Gaćinović bacio igrače Napretka u trans

FK Nparedak

Fudbal

Ima li kraja ovome? Nema! Gaćinović bacio igrače Napretka u trans

Podeli vest

Fudbaleri Napretka su juče na domaćem terenu savladali ekipu Novog Pazara (3:1) u meču 22. kola Superlige, a odmah nakon utakmice priredili su nesvakidašnje slavlje u svlačionici.

Trener "čarapana" i bivši strateg Pazaraca Vladimir Gaćinović (58) inače je poznat po atmosferi koju pravi u svlačionici, a ovaj trijumf se činio idealanim za to.  
Gaćinović je fudbalerima jasno dao do znanja šta im je dalje činiti, a onda su krenuli i prvi taktovi pesme "Veseli se srpski rode" koja je fudbalere totalno bacila u trans. 

 

 


- Ima li kraja ovome? Nema! Ima li kraja ovome? Nema! Idemo li dalje? Idemo! - čulo se sa stadiona pod Bagdalom.

Već u 17. minutu utakmice, domaćin je poveo golom Ognjena Mršića na asistenciju Lazara Zličiča. Nedugo zatim, glavni arbitar Nenad Minaković je dosudio penal za Napredak, koji je uspešno realizovao Andrija Majdevac u 35. minutu. Treći gol postigao je Nebojša Bastajić u 39. minutu, tako da je rezultat praktično rešen već u prvom poluvremenu.Jedini gol za Pazarce postigao je nekadašnji reprezentativac Srbije Adem Ljajić iz jedanaesterca u petom minutu nadoknade prvog poluvremena.
 

Foto: Starsportphoto

 

Prolećni deo šampionata je za Kruševljane počeo odlično, sa obzirom da im je ovo već peta utakmica na kojoj nisu poraženi. "Čarapani" se trenutno nalaze na 10. mestu tabele Superlige sa 28 bodova, kao i devetoplasirani Voždovac. U sledećem kolu Napredak gostuje Čukaričkom na Banovom brdu, pa ostaje da se vidi da li će izabranici Vladimira Gaćinovića nastaviti ovaj niz bez poraza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija