• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

27.02.2024

19:24

Ludilo na tribinama niželigaša! Navijači pokazali kako se voli klub (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

Ludilo na tribinama niželigaša! Navijači pokazali kako se voli klub (VIDEO)

Podeli vest

Navijači argentinskog niželigaša, Gutjerez sport kluba, napravili su pravi spektakl na tribinama.

Mnogi govore da je u ovoj zemlji fudbal religija, a to su pokazali fanovi Gutjereza koji sebe nazivaju "najluđa banda".

Iako njihov tim ne pripada vrhu fudbalske scene u Argentini, vatrene pristalice kluba su svojim činom dali do znanja da je ljubav prema voljenoj ekipi večna.

Naime, na internetu se pojavilo više snimaka i fotografija proslave plasmana u viši rang takmičenja. Po atmosferi koja se vidi na stadionu i ulicama grada koji broji nešto više 20.000 ljudi, mora se priznati da su zadali domaći zadatak mnogim velikanima.

 

 

Posebno je bio emotivan momenat kada su njihovi puleni istrčali na teren. Usledilo je gromoglasno navijanje kao da je u pitanju utakmica finala Lige šampiona.

 

 

Ovo je veoma lep primer ljubavi prema klubu u vremenu kada je sport postao uglavnom biznis, ipak uvek postoje izuzeci, kao što je "najluđa banda" iz Argentine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Široko! Vlahovićev sat vredi kao stan u centru Beograda! (FOTO)
Fudbal

Široko! Vlahovićev sat vredi kao stan u centru Beograda! (FOTO)

Srpski reprezentativac i fudbaler Juventusa Dušan Vlahović (24) često je u italijanskim, ali i našim medijima sinonim za stil kada je muška moda u pitanju. Napadač je poznat po elegantnim i skupocenim kombinacijama i aksesoarima kada je van terena, a ovoga puta najveću pažnju privukao je sat na ruci koji košta čitavo bogatstvo.

27.02.2024

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija