• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.03.2024

13:45

Mučki plan Nemaca! Pavlović igra protiv tzv. Kosova

profimedia

Fudbal

Mučki plan Nemaca! Pavlović igra protiv tzv. Kosova

Podeli vest

Aleksandar Pavlović, fudbaler Bajerna, koga čelnici Fudbalskog saveza Srbije pokušavaju da ubede da igra za našu reprezentaciju, igraće za mladu selekciju Nemačke i to protiv lažne države Kosovo.

Sjajnim igrama izborio se za mesto u prvom timu Bavaraca, dok "rat" za njega vode fudbalski savezi Nemačke i Srbije. Pavlović je rođen i odrastao u Minhenu, ali je srpskog porekla, pa ga žele i jedni i drugi.

Konačnu odluku će centralni vezista doneti posle Evropskog prvenstva (14. jun -14. jul), rekao je Stevan Stojanović, direktor naše A reprezentacije, dok Julijan Nagelsman, selektor Nemačke, želi pre poziva u A tim, da ga vidi u mladoj reprezentaciji, prenose nemački mediji. Ne žele Nemci da preskaču stepenike, a deluje da se ne plaše da bi Srbija mogla da im ukrade mladog asa Bavaraca.

Pavlović do sada nije igrao za U21 tim "pancera", a priliku da debituje imaće protiv tzv. Kosova 22. marta i četiri dana kasnije protiv selekcije Izraela.  Do sada javljao za akcije Nemačke do 20 godina, a odigrao je dve utakmice prošle godine.
 

Foto: profimedia

Aleksandar Pavlović će igrati za Nemce, tvrde tamošnji mediji

 

Delegacija FS Srbije za vikend je u Minhenu posetila igračeve roditelje te ih uveravala da njihov sin treba da odabere reprezentaciju domovine svojih roditelja. Ranko Stojić je predložio da sa fudbalerom i roditeljima razgovaraju Dragan Džajić i selektor Stojković i što pre ga nagovore da obuče dres Srbije.

U pravu je, jer ako je verovati nemačkim medijima, Pavlović je bliži reprezentaciji Nemačke. Novinar Skaj Sporta, Florijana Pletenberga, tvrdi da je Pavlović već odlučio da igra za Nemačku. Julijan Nagelsman ga je nekoliko puta uživo gledao, a poslednji put u meču Lige šampiona sa Laciom (3:0), u kojem je bio jedan od najboljih igrača. Nemački mediji čak spekulišu da ne bi bilo iznenađenje da fudbaler Bajerna dobije poziv za predstojeće Evropsko prvenstvo. 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Alarm upaljen! Šaljite u Nemačku tešku artiljeriju
Fudbal

Alarm upaljen! Šaljite u Nemačku tešku artiljeriju

Aleksandar Pavlović, fudbaler Bajerna, odigrao je fantastičan meč u pobedi nad Lacijom (3:0) i preokretu za četvrtfinale Lige šampiona, pa je jasno da Fudbalski savez Srbije što pre mora da ga nagovori da obuče dres "orlova", a ne "pancera".

06.03.2024

08:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija