• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

07.03.2024

21:29

Crni Veljko, šta ovo bi?! Birmančevićev promašaj godine protiv Liverpula! (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Crni Veljko, šta ovo bi?! Birmančevićev promašaj godine protiv Liverpula! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Sparte doživeli su brodolom usred Praga protiv Liverpula (1:5) u prvom meču osmine finala plej-ofa Lige konferencija.

Engleski tim postigao je tri gola u prvom poluvremenu - u 6. minutu Mek Alister je zatresao mrežu va vođstvo redstva, dok je Nunjez prvo duplirao prednost u 25. minutu, a potom i u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena.

Dijaz i Sloboslaj samo su potvrdili trijumf redsa, koji su več u četvrtfinalu.

U prvom delu igre srpski fudbaler Veljko Birmančević imao je veliku priliku da smanji prednost Liverpula, ali se umesto u strečce upisao u promašaj godine.

Igrao se 37. minut kada je srpski fudbaler napravio kiks.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Očekivao sam Piksijev poziv! Srbin čeka Liverpul i sanja dres "orlova"
Fudbal

Očekivao sam Piksijev poziv! Srbin čeka Liverpul i sanja dres "orlova"

Sjajne partije srpskog fudbalera Veljka Birmančevića (26) naterale su čelnike Sparte iz Praga da potpišu ugovor sa ofanzivcem do juna 2027. godine. Ipak, selektor Srbije Dragan Stojković nije uvrstio njegovo ime na širi spisak za prijateljske utakmice koje očekuju našu selekciju sa Rusijom (21. mart) i Kiprom (25. mart), što njega nije demoralisalo.

07.03.2024

09:49

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija