• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

10.03.2024

15:40

PSŽ-u se bez Mbapea ne piše dobro: Novi kiks "svetaca"!

EPA

Fudbal

PSŽ-u se bez Mbapea ne piše dobro: Novi kiks "svetaca"!

Podeli vest

Fudbaleri Pariz Sen Žermena odigrali su nerešeno protiv Remsa na svom terenu 2:2, a prva zvezda tima Kilijan Mbape priliku je dobio tek u 72. minutu.

Era Parižana bez francuskog reprezentativca zvanično je počeka i ne sluti na dobro!

Sjajni napadač je sada samo formalno član tima Luisa Enrikea i deluje da obe strane jedva čekaju njegov odlazak u Madrid.

Foto: EPA

Mbape u duelu sa Remsom

"Sveci" su treći uzastopni meč u Ligi 1 odigrali nerešeno, a Mbape je priliku dobio kao rezerva. Na teren je istrčao u 72. minutu pri, ispostaviće se, konačnom rezultatu.

Kilijan je igrao jako dobro, video se pomak u igri domaćih, ali Rems nije poklekao i uspeo je da sačuva svoju mrežu.

Ipak, uprkos podelama bodova sa Renom 1:1 i Monakom 0:0, crvene lampice na "parku prinčeva" se još uvek neće paliti.

Liderska pozicija je bezbedna i sa prednosti od deset bodova u odnosu na drugoplasirani Brest, titula je gotovo zagarantovana.

Poznato je da su ambicije PSŽ-a mnogo veće, ali sa neuspesima u Ligi šampiona u proteklih nekoliko godina, stvara se utisak da su bogate arapske gazde "digle ruke" od ambicioznog projekta u prestonici Francuske.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija