• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

16.03.2024

23:57

Posle Nemca - Nemac! Selektor "pancera" menja Klopa na "Enfildu": Spreman sam da potpišem ugovor pre Evropskog prvenstva!

EPAIMAGES

Fudbal

Posle Nemca - Nemac! Selektor "pancera" menja Klopa na "Enfildu": Spreman sam da potpišem ugovor pre Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Julijan Nagelsman ne krije želju da pronađe angažman pre početka kontinentalnog takmičenja i što pre se vrati klupskom fudbalu.

Licitacija o nasledniku Jirgena Klopa na "Enfildu" traju od kako je nemački strateg najavio da će na kraju sezone napustiti Liverpul. Iako je još mnogo posla pred harizmatičnim stručnjakom, u taboru "redsa" uveliko tragaju za novin trenerom. 

Mnogo imena dovođeno je u vezu sa Liverpulom tokom poslednjih nekoliko nedelja. Naravno, prvi favorit je Ćabi Alonso koji pravi čuda na klupi Bajer Leverkuzena, ali su "redsi" svesni da će u borbi za njegov potpis imati žestoku konkurenciju. Navodno se za Alonsove usluge raspituje i Bajern Minhen zbog čega na "Enfildu" pregovaraju sa još nekoliko kandidata. 

Dugo vremena je kao drugi kandidat za Klopovog naslednika pominjan Roberto De Zerbi. Ipak, kako vreme prolazi utisak je da bi bilo pravo čudo da Italijan sedne na klupi Liverpula. Tome u prilog idu i vesti iz Nemačke koje kažu da "redsi" već neko vreme pregovaraju i sa selektorom "pancera" - Julijanom Nagelsmanom. 

Nekadašnji trener RB Lajpciga i Bajern Minhena više od godinu dana sedi na klupi reprezentacije nakon što je nasledio Hansija Flika. Očekuje ga Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a šuška se da bi nakon toga Nagelsman želeo da se vrati u klupski fudbal. Liverpul se nameće kao idealno rešenje posebno zbog sličnosti između talentovanog stručnjaka i Jirgena Klopa. 

Foto: AP PHOTO

 

Na konferenciji za medije uoči okupljanja reprezentacije Nemačke Julijan Nagelsman priznao je da se nada klupskom angažmanu i pre Evropskog prvenstva, ali da za sada nije dobio ni jednu konkretnu ponudu. 

- Ako bude ponuda pre Evropskog prvenstva sa kojom budem zadovoljan - velika je verovatnoća da ću potpisati ugovor. Trenutno na stolu nemam ništa, dakle, nemogu sa sigurnošću da odgovorim na pitanje o svojoj budućnosti. Postoji verovatnoća da će se nešto desiti, ali do sada nije - rekao je Julijan Nagelsman. 

Nemačka štampa je selektora dovodila u vezu i sa Borusijom Dortmund budući da "milioneri" ove sezone igraju toplo-hladno pod komandnom palicom Edina Terzića. Šuška se i da je Barselona zainteresovana da angažuje Nagelsmana, ali pol poziciju kod čelnika Katalonaca ima njegov prethodnik na klupi "pancera" - Hansi Flik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija