• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

17.03.2024

18:29

Loše vesti iz Italije! Direktor Fiorentine hitno hospitalizovan, meč Serije A odložen!

EPAIMAGES

Fudbal

Loše vesti iz Italije! Direktor Fiorentine hitno hospitalizovan, meč Serije A odložen!

Podeli vest

Džo Barone doživeo srčani udar na putu ka stadionu u Bergamu, prenose italijanski mediji.

Navijači širom Italije sa nestrpljenjem su čekali okršaj Atalante i Fiorentine u derbiju kola u okviru Serije A. Ipak, do meča u Bergamu neće doći zbog, nažalost, ružnih vesti koje stižu iz Firence. Naime, prvi čovek "ljubičastih" Džo Barone hitno je hospitalizovan.

Fudbaleri Fiorentine vesti o zdravstvenom stanju direktora saznali su na putu ka hotela. Budući da je zavladala panika čelnici Serije A rešili su da otkažu meč u Bergamu, a izabranici Vinćenca Italijana odmah su krenuli nazad za Firencu. 

Foto: EPAIMAGES

 

Tačnih informacija o zdravstvenom stanju američkog biznismena još uvek nema, ali mediji u Italiji prenose da se sumnja na srčani udar. Vest o otkazivanju utakmice brojni navijači saznali su na tribinama budući da je Serija A vest objavila 50ak minuta pre nego što je duel trebalo d počne. 

Džo Barone je desna ruka predsednika kluba Roka Komis. Radi se o Italijanu koji je odrastao i školovao se u Sjedninjenim Američkim Državama pre nego što se pre decenije vratio na "Čizmu", a od 2019. godine je na funkciji direktora u Fiorentini

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija