• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

19.03.2024

10:44

Kad zaškripi, Srbi su krivi! Skandalozne poruke u Hrvatskoj! (FOTO)

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Fudbal

Kad zaškripi, Srbi su krivi! Skandalozne poruke u Hrvatskoj! (FOTO)

Podeli vest

Sramotne reakcije navijača u Hrvatskoj nastale su nakon što je kapiten Hajduka, Marko Livaja promašio penal protiv Lokomotive.

Splitski tim je na domaćem terenu sa 2:0 izgubio od zagrebačke Lokomotive i tako su se njihove šanse za osvajanje titule značajno smanjile. Pošto imaju četiri boda manje od Rijeke, a ako Dinamo pobedi u dva meča koja još nije odigrao i on će biti ispred njih.

Na ovoj utakmici kapiten Hajduka je promašio penal, a mnogi su prokomentarisali da je situaciji pristupio previše nonšalantno. Samo dan kasnije, Livajina supruga i putem Instagrama objavila da je u  Atini na odmoru sa svojim mužem.

U Splitu je vrlo brzo osvanuo transparent na kojem je reprezentativac Hrvatske pomenut u nimalo lepom kontekstu.

"Dok titula putuje ka Učkoj, ti ladiš j*ja u Grčkoj, Livaja ostani", pisalo je transparentu.

Foto: printscreen

 

 

Transparent je vrlo brzo uklonjen, ali samo dan kasnije postavljen je novi.

"Riječki Srbi odj*bite od  Hajduka dok vam nije izgorila i Rijeka i Učka", napisano je na njemu.

Foto: printscreen

 

 

Sumnja se da su prvi postavili navijači Rijeke, te da je ovo odgovor Splićana. Ipak, svakako se radi o jako neprimerenom činu. Po ko zna koji put Hrvati nisu mogli da ne pomenu Srbe kada su njihovi međusobni incidenti u pitanju. Ovako nešto ne bi trebalo da se dešava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija